16.01. Onneksi olkoon: Ilmari, Ilmo | Palaute
Koko Helsinki

PISARA-telttaleirille ilmoittautuminen

Vartiokylän seurakunta

24.07.2019 - 29.07.2019 Vaatii ilmoittautumisen

Neljän vuoden välein järjestettävä kansallinen Pisara-leiri kutsuu taas leiriläisiä tulevana kesänä Partaharjulle Pieksämäelle. Odotettavissa on parisentuhatta leiriläistä ympäri Suomea sekä leiriläisiä jopa muista maista. Leiri on tarkoitettu vuonna 2005-2009 syntyneille koululaisille. Leiri on jaettu viiteen junnuleirikylään sekä nuorten leiriin ja perheleiriin. Pääkaupunkiseudun, eli meidän, kylämme nimi on Purola ja väritunnus oranssi.

Pisara on siis kuin pieni suuri kylä. Tunnelma leirillä on varmasti vertaansa vailla! Pisaraa voit käydä ihmttelemässä ja fiilistelemässä lisää pisaraleiri.fi -sivulta tai katsomalla tämän videon!

Pisara on telttaleiri ja se tarkoittaa, että yövymme koko leirin ajan teltoissa. Leiriläisillä tulisi siis olla oma makuupussi, makuualusta sekä tarpeeksi sateenkestävää sekä lämmintä vaatetta huonommankin sään varalle. On ikävää, jos ainut lämmin pusero on jo märkä eikä sitä saa kuivaksi ilmankosteuden takia. Jos leiriläisellä on oma teltta, voi sen ottaa mukaan leirille, jos hän tietää miten se pystytetään.

Leirin ennakkotapaaminen on keskiviikkona 15.5. klo 17.30. Sinne ovat tervetulleita leiriläiset sekä huoltajat. Käymme läpi tarkemman pakkauslistan ja leirin aikataulun sekä tutustumme toisiimme.
Jos sinulla on kysyttävää leiristä, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Emilia Perkiöön.

Järjestäjä: Vartiokylän seurakunta
Yhteyshenkilö: Emilia Perkiö
Puhelin: 050 380 2037
Sähköposti: emilia.perkio@evl.fi