17.10. Onneksi olkoon: Saana, Saini | Palaute
Koko Helsinki

Maan hiljaiset – Vastuuviikon konsertti

Oulunkylän seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli17.10.2021 klo 15:00 - 16:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliOulunkylän kirkko, Teinintie 10, 00640 Helsinki

Maan hiljaiset – Ekumeenisen vastuuviikon konsertti Oulunkylän seurakunnan YouTube-kanavalla.

Malmin, Oulunkylän ja Pakilan seurakuntien muusikot konsertoivat Ekumeenisen Vastuuviikon hengessä Kirkon Ulkomaanavun hyväksi.

Ohjelmassa on klassisia sävellyksiä, spirituaaleja, gospelia, etnomusiikkia sekä virsisävelmiä muusikoiden omin sovituksin.

Konsertissa esiintyvät Malmin seurakunnan kanttorit Taru Hämäläinen, Timo Olli, Kaisu Rauhamaa ja Mari Torri-Tuominen ja yhteisömuusikko Liisamaija Elenius; Oulunkylän seurakunnan kanttorit Mikko Helenius ja Katja Mäkiö sekä Pakilan seurakunnan kanttori Jussi Hirvonen. Äänitys, kuvaus ja visuaalinen suunnittelu Markku Pihlaja.

Voit halutessasi auttaa köyhimpiä perheitä lahjoittamalla Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Lahjoituksesi auttaa ihmisiä siellä, missä hätä on suurin. Lahjoittaessasi köyhimmille perheille autat kehitysmaiden lapsia pääsemään kouluun, naisia saamaan itselleen ammatin ja kokonaisia perheitä turvaamaan toimeentulonsa.

Konsertti liittyy Ekumeenisen Vastuuviikon 2021 teemoihin

Konsertti tulee katsottavaksi Oulunkylän seurakunnan Youtube-kanavalle ja linkkinä Oulunkylän seurakunnan Facebook-sivulle.