06.12. Onneksi olkoon: Niko, Niilo, Niklas, Niki, Niila, Nikolas, Nikolai | Palaute
Koko Helsinki

Laulua ja liikuntaa Suvivirsipyöräilyssä

Kalenteri ja kellosymboli29.05.2022 klo 13:00 - 17:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliHuopalahden kirkko, Vespertie 12, 00320 Helsinki, Kannelmäen kirkko, Vanhaistentie 6, 00420 Helsinki, Munkkivuoren kirkko, Raumantie 3, 00350 Helsinki, Pitäjänmäen kirkko, Turkismiehenkuja 4, 00370 Helsinki

Tule laulamaan ja liikkumaan – osallistu Länsi-Helsingin seurakuntien yhteiseen Suvivirsipyöräilyyn!


Sunnuntaina 29.5. soivat keväiset laulut lähiseurakuntiemme kirkoissa. Jos nautit leppoisasta pyöräilystä ja laulamisesta, Suvivirsipyöräily on sinun juttusi: kierrämme yhdessä pyöräillen lähialueen kirkkoja ja laulamme jokaisessa yhdessä muutaman tutun ja uudemmankin keväisen laulun. Suvivirren kajautamme Suvivirren sunnuntain kunniaksi jokaisessa kiertämässämme kirkossa.


Suvivirsipyöräilyn reitti ja aikataulu:

Klo 13.00 Munkkivuoren kirkko (Raumantie 3)

Klo 14.00 Huopalahden kirkko (Vespertie 12)

Klo 15.15 Pitäjänmäen kirkko (Turkismiehenkuja 4)

Klo 16.30 Kannelmäen kirkko (Vanhaistentie 6)


Kirkoilla on tarjolla suvivirsipyöräilijöille myös pientä matkaevästä.

Varmista siis vuosittainen Suvivirsiannoksesi ja osallistu tapahtumaan! Jos pyöräily ei syystä tai toisesta ole sinun juttusi, olet silti lämpimästi tervetullut osallistumaan. Voit kiertää kirkosta toiseen myös muilla kulkuvälineillä tai voit jättää halutessasi varsinaisen kierroksen väliin ja tulla kanssamme laulamaan juuri omaan lähikirkkoosi.

Keväisestä lauluvihkostamme löytyvät Suvivirren lisäksi muun muassa tuttuakin tutummat Karjalan Kunnailla, Honkain Keskellä ja Kalliolle Kukkulalle. Uudemmista lauluista mukana on esimerkiksi Tuulien teitä.

Huom! Suvivirttä lukuun ottamatta kaikkia lauluja ei lauleta kaikissa kirkoissa. Jos siis haluat varmistaa, että pääset laulamaan mahdollisimman monta laulua, osallistuthan mukaan koko kierrokselle.


Tulethan mukaan pyöräilemään ja laulamaan - toivotetaan yhdessä kesä tervetulleeksi!


Terveisin Huopalahden rovastikunnan kanttorit

Senni Valtonen (Munkkiniemen seurakunta), Olli Mönttinen (Haagan seurakunta), Kylli Ahola (Pitäjänmäen seurakunta), Sirkku Rintamäki ja Kari Härkönen (Kannelmäen seurakunta)