29.09. Onneksi olkoon: Mikko, Mika, Mikael, Miika, Miikka, Miska, Miko, Mikaela | Palaute
Koko Helsinki

Lapsed caick laolacatt! Konsertti Kannelmäen kirkossa

Kannelmäen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli18.07.2021 klo 18:00 - 19:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliKannelmäen kirkko, Vanhaistentie 6, 00420 Helsinki

Ensemble Gamut! vie kuulijan kiehtovalle matkalle keskiajan Suomeen, kun varhaisimmat Suomen alueelta löydetyt nuottilähteet ja kuulonvaraisena perintönä säilyneet runosävelmät kohtaavat.

Ensemble Gamut! TRIO
Aino Peltomaa, laulu, perkussiot, harppu
Juho Myllylä, nokkahuilut
Ilkka Heinonen, jouhikot

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €

Ensemble Gamut! on tuore, vanhan musiikin ja kansanmusiikin ammattilaisista koostuva kollektiivi, joka etsii rohkeasti uusia tapoja tuoda vanhaa musiikkia tämän päivän kuulijoille. Historiallisesti inspiroitunut esityskäytäntö, mutta toisaalta myös rajoja rikkova genrejen ylitys ja halu kokeilla uutta yhdistää ensemblen muusikoita, ja tämä saakin aikaan aivan uudenlaisia äänimaailmoita.

Yhtye julkaisi esikoisalbuminsa ”UT” Eclipse Music -levymerkille vuonna 2020 ja se valittiin mm. Suomen vanhan musiikin teoksi, sekä vuoden 2020 parhaiden levyjen joukkoon (Jez Rowden/The Progressive aspect). Ensemble Gamut! on esiintynyt erilaisten konserttisarjojen lisäksi mm. BRQ Vantaa ja Janakkalan barokki festivaaleilla, Oulun ja Imatran vanhan musiikin festivaaleilla, Juuri Juhla RotFest:ssä sekä Tenho restobarissa ja teki Hollannin debyyttinsä Ambigu -konserttisarjassa.

Katso ja kuuntele yhtyeen musiikkia

Järjestäjä: Kannelmäen seurakunta
Yhteyshenkilö: Anne Myllylä
Puhelin: 09 2340 3831
Sähköposti: anne.myllyla@evl.fi