12.04. Onneksi olkoon: Julia, Julius, Juliaana, Janna | Palaute
Koko Helsinki

Kymppisynttärit Linnanmäellä - Födelsedagsfesten på Borgbacken

Kalenteri ja kellosymboli08.08.2021 klo 08:30 - 13:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboli

Helsingin seurakunnat kutsuvat vuonna 2011 syntyneet lapset perheineen juhlimaan ekaa täyttä kymppiä Linnanmäelle. Vuonna 2021 juhlapäivä on 8.8.

Kymppisynttärit on yksityistilaisuus, johon ranneke toimii pääsylippuna. Kymmenen euron hintaiset rannekkeet maksetaan samalla kun ilmoittaudutaan alla olevan linkin kautta. Ne postitetaan kotiin hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Niitä voi mahdollisesti myös ostaa tapahtuma-aamuna lisää Linnanmäen Pohjoiselta portilta (Alppilan puoli, os. Tivolikuja 1). Ranneke pitää olla jokaisen sisääntulevan ranteessa, vaikka laitteisiin ei menisikään. Lisäohjeita löydät tämän sivun lopussa olevista usein kysytyistä kysymyksistä vastauksineen.

------------

Helsingfors församlingar bjuder alla barn födda 2011 att fira sin "första tia" tillsammans med familjen på Borgbacken.

Mera info följer här på hemsidorna.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alueesi seurakunnan linkin kautta. Voit tarvittaessa tarkistaa tästä , mihin seurakuntaan kuulutte (eli minkä seurakunnan alueella asutte). Huom. Rannekkeet maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Haaga

Herttoniemi

Kallio

Kannelmäki

Lauttasaari

Malmi

Mikael

Munkkiniemi

Oulunkylä

Paavali

Pakila

Pitäjänmäki

Roihuvuori

Tuomiokirkko

Töölö

Vartiokylä

Vuosaari

Johannes

Matteus

Petrus

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Montako lippua yksi perhe saa?

Ilmoittautumislinkin kautta voi hankkia enintään viisi pääsylippuna toimivaa Lintsi-ranneketta. Mikäli haluatte rannekkeita tätä enemmän, voi niitä mahdollisesti ostaa Lintsin Pohjoiselta portilta lauantaina 8.8. klo 8.00-10.00. Rannekkeita myydään Lintsiaamuna, mikäli niitä on jäänyt jäljelle ennakkoilmoittautumisen jälkeen.

Pitääkö saattajalla olla ranneke, vaikka hän ei mene laitteeseen?

Kyllä. Kyseessä on yksityistilaisuus, mihin ranneke toimii pääsylippuna.

Vanhemmat eivät pääse, miten toimimme?

Lapsi tarvitsee mukaansa yhden aikuisen. Se voi olla myös esimerkiksi kummi tai mummi. Yksi aikuinen voi tulla useamman kymmenvuotiaan kanssa, kunhan he pysyvät valvottuina. Seurakunnat järjestävät paikalle myös laitekummeja eli vapaaehtoisia nuoria, jotka uskaltavat hurjimpiinkin laitteisiin, jos saattava aikuinen ei uskalla.

Tarjoillaanko Lintsillä ruokaa?

Kymppisynttäreitä viettävät eivät valitettavasti saa ilmaista ruokaa. Sen sijaan jotkut Linnanmäen ravintolat ovat auki yksityistilaisuutemme ajan. Sieltä voitte ostaa syötävää. Jotkut perheet syövät omia eväitä jonottaessaan.

Voimmeko olla Linnanmäellä koko päivän?

Kymppisynttärien yksityistilaisuus on klo 8.30-13. Loppupäivän rannekkeita myydään puoleen hintaan Linnanmäen lipunmyyntirakennuksesta yksityistilaisuuden ajan klo 12.45 asti. Huom! Puoleen hintaan myynti loppuu klo 12.45. Tämän jälkeen rannekkeet ovat normaalihintaisia. Lipunmyyntirakennus sijaitsee Taigan sisäänkäyntiä vastapäätä. Kaikkien rannekkeiden saajien tulee olla paikalla ostohetkellä, sillä ranneke kiinnitetään ranteeseen oston yhteydessä. Ranneke on voimassa kyseisen päivän.

SEA LIFE Helsinki: Sea Life tarjoaa yksityistilaisuuden vieraille sisäänpääsyn puoleen hintaan tapahtumapäivän ajan. Edun voi lunastaa Sea Lifen kassalta näyttämällä yksityistilaisuuden sisäänpääsyn tunnistetta.

Jos vielä jäi epäselvää, voit kysyä lisää sähköpostilla osoitteesta 10synttarit.hsrky@evl.fi

Huomio! Tämä sähköpostiosoite ei ole ilmoittautumisosoite!

Kuva: Linnanmäen kuvapankki