23.09. Onneksi olkoon: Mielikki, Minja, Miisa | Palaute
Koko Helsinki

10 synttärit Linnanmäellä on elokuussa - Nytt datum för födelsedagsfesten

Kalenteri ja kellosymboli08.08.2020 klo 08:30 - 13:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboli

Helsingin seurakunnat ovat kutsuneet 2010 syntyneet lapset perheineen juhlimaan ekaa täyttä kymppiä Linnanmäelle.

Kymppisynttärit siirtyi elokuulle pandemian vuoksi. Seuraamme koko ajan viranomaisten päätöksiä ja teemme omia päätöksiämme niiden mukaan. Linnanmäen turvallisuusohjeet kannattaa lukea huolella.

Pidämme turvaväleistä kiinni ja Kymppisynttäreillä on hyvä mahdollisuus naamioitua halutessasi myös omaan maskiin :-)

Kymppisynttärit on yksityistilaisuus ja kotiin postitettu tai portin ulkopuolelta hankittu ranneke on ohjeissa mainittu tilaisuuden tunniste. Se pitää olla jokaisen sisääntulevan ranteessa, vaikka laitteisiin ei menisikään.

Maaliskuussa jo ilmoittautuneet ja rannekkeen maksaneet ovat automaattisesti ilmoittautuneet myös elokuulle.

Mikäli ette haluakaan enää tulla juhlimaan, emme valitettavasti voi enää palauttaa rannekkeiden hintaa takaisin.

Maksettujen rannekkeiden postitus synttärisankarin osoitteeseen aloitetaan viikolla 26.

Mikäli rannekkeet eivät ole vieläkään saapuneet, lähetä sähköpostia osoitteeseen 10synttarit.hsrky@evl.fi. Varmista, että rannekkeet on kuitenkin maksettu.

Mikäli ilmoittautuminen on jäänyt tekemättä ja rannekkeet maksamatta, voitte ostaa rannekkeet jokaiselle sisäänmenijälle hintaan 10 €/ranneke Pohjoisen sisäänkäynnin läheltä Kirkko Helsingissä -teltasta kello 8.00-10.00. Maksu vain kortilla.

Tapahtumatietoja päivitetään näille 10-synttärit nettisivulle.

------------

Helsingfors församlingar har bjudit alla barn födda 2010 att fira sin "första tia" tillsammans med familjen på Borgbacken.

Tioåringarnas födelsedagsfest på Borgbacken i maj flyttas framåt på grund av regeringens beslut att inhibera alla samlingar där mer än 500 personer förväntas delta. Inbjudningskorten har redan postats till familjerna i början av februari.

Nu har vi glädjen att meddela att evenemanget blir av men i augusti.

De som redan anmält sig och betalat för åkarmbanden är automatiskt anmälda även till evenemanget i augusti. Ifall datumet inte passar, vänligen kontakta verkkomaksut.hsrky@evl.fi så återbär vi summan ni redan betalat.

Ifall ni inte hunnit anmäla er så öppnar en ny anmälningstid till evenemanget den 8.8. den 18.3 kl 9. Anmälan är öppen fram till den 7.6.2020 kl 23:59. Anmälningslänken publiceras på denna sida i mars.

Postning av de betalda åkarmbanden inleds vecka 26. Mera info följer här på hemsidorna.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Montako lippua yksi perhe saa?

Ilmoittautumislinkin kautta saa viisi lippua. Mikäli haluatte lippuja tätä enemmän, voi niitä mahdollisesti ostaa Lintsiaamuna Pohjoiselta portilta lauantaina 8.8. kello 8.00-10.00. Lippuja myydään Lintsiaamuna, mikäli niitä on jäänyt jäljelle ennakkoilmoittautumisen jälkeen.

Pitääkö saattajalla olla ranneke, vaikka hän ei mene laitteeseen?

Kyllä. Kyseessä on yksityistilaisuus, mihin ranneke toimii pääsylippuna.

Vanhemmat eivät pääse, miten toimimme?

Lapsi tarvitsee mukaansa yhden aikuisen. Se voi olla myös esimerkiksi kummi tai mummi. Yksi aikuinen voi tulla useamman kymmenvuotiaan kanssa, kunhan he pysyvät valvottuina. Seurakunnat järjestävät paikalle myös laitekummeja eli vapaaehtoisia nuoria, jotka uskaltavat hurjimpiinkin laitteisiin, jos saattava aikuinen ei uskalla.

Tarjoillaanko Lintsillä ruokaa?

Kymppisynttäreitä viettävät eivät valitettavasti saa ilmaista ruokaa. Sen sijaan jotkut Linnanmäen ravintolat ovat auki yksityistilaisuutemme ajan. Sieltä voitte ostaa syötävää. On myös perheitä, jotka syövät omia eväitään jonottaessa.

Voimmeko olla Linnanmäellä koko päivän?

Kymppisynttäreiden yksityistilaisuus on lauantaina 8.8. kello 9-13. Linnanmäen omilta lippuluukuilta on mahdollisuus ostaa lippuja loppupäiväksi. Lisää tietoa Linnanmäen tarjouksista täältä .

Lisää tietoa tapahtumasta saa myös sähköpostilla osoitteesta 10synttarit.hsrky@evl.fi

Huomio! Tämä sähköpostiosoite ei ole ilmoittautumispaikka!

Kannattaa seurata myös tätä sivua, joka päivittyy aika ajoin.