05.03. Onneksi olkoon: Leila, Laila | Palaute
Tammisalon kirkko

Toimintaa supistetaan Roihuvuoren seurakunnassa

Roihuvuoren seurakunta

13.03.2020, 11:30 /  päivitetty 13.03.2020, 10:34
Koronavirus aiheuttaa muutoksia toiminnassa.

Koronavirus vaikuttaa myös Roihuvuoren seurakunnan toimintaan. Toistaiseksi kaikki toiminta jumalanpalveluksia ja kirkollisia toimituksia lukuunottamatta on pysäytetty. Iltapäiväkerhot jatkavat toistaiseksi.

"Nämä ovat ennenkuulumattomia rajoituksia, mutta terveyden kanssa ei oteta riskejä" kertoo kirkkoherra Timo Kaskinen. "Tämä on tietysti todella ikävää, mutta kyllä tästäkin selvitään" Kaskinen lisää.

Seurakunnasta on siis peruttu toistaiseksi kaikki toiminta lukuunottamatta messuja, kirkollisia toimituksia ja lasten iltapäiväkerhoja. Kirkkoherranvirasto ja diakoniatoimisto ovat auki normaalisti.

Seurakunta kulkee tämänkin kriisin kuitenkin seurakuntalaisten rinnalla. Nostamme digivalmiuttamme ja alamme lähettää messuja ja tilaisuuksia internetin kautta. Seurakunnan työntekijät ovat töissä ja tavattavissa, vaikka toimintaa ei tällä hetkellä voida järjestää.

Ymmärrämme, että koronavirus voi aiheuttaa huolta, surua ja ahdistusta. Seurakunnan työntekijöille voi edelleen soittaa ja sopia keskustelusta. Seurakuntaan voi olla myös yhteydessä esimerkiksi facebook- chatin kautta.

Ajantasaista tietoa tilanteesta saa näiltä internet-sivuilta ja Roihuvuoren seurakunnan facebook-sivulta.