25.02. Onneksi olkoon: Tuija, Tuire | Palaute
Tammisalon kirkko

Korona vaikuttaa joulun ajan toimintaan - päivitetty 11.12.

Roihuvuoren seurakunta

22.11.2020, 18:20 /  päivitetty 11.12.2020, 09:34
Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset aiheuttavat suuria muutoksia seurakunnan toimintaan.
Diakoni ja asiakas keskustelevat maskit kasvoilla

Helsingin kaupunki ja aluehallintovirasto julkistivat perjantaina 27.11. uusia rajoituksia, joiden takana on hillitä koronaviruksen leviämistä. Nämä rajoitukset vaikuttavat myös Roihuvuoren seurakunnan toimintaan.

Jumalanpalvelukset

Messuihin ei voi toistaiseksi osallistua paikan päällä, mutta seurakunta lähettää messun joka sunnuntai facebook-sivuilleen.

Hartaudet

Roihuvuoren seurakunnan Facebook-sivuille tulee päivittäin erilaisia hartausvideoita sekä muuta materiaalia.

Konsertit

Konsertit on peruttu.

Kauneimmat joululaulut

Seurakunnan kauneimmat joululaulut -tilaisuudet on valitettavasti peruttu kokoontumisrajoitusten takia. Torstain 17.12. Kauneimmat joululaulut -tilaisuus striimataan facebook-sivuille klo 18.30 alkaen. Lauluvihkosia voit tulla noutamaan Laajasalon ja Roihuvuoren kirkoilta arkipäivisin klo 10-14 välisenä aikana. Lauluvihkoja ollaan myös postittamassa seuraavan Kirkko ja kaupunki -lehden välissä koteihin.

Muut tapahtumat

Osa Elävä joulukalenteri -tapahtuman rasteista joudutaan perumaan kokoontumisrajoitusten vuoksi, mutta esimerkiksi omaan tahtiin katsottavat jouluikkunat toteutetaan. Seuraa facebook-sivujamme! Muistattehan pitää turvaväleistä huolta myös liikkuessanne ulkona.