21.04. Grattis: Camilla | Respons | Suomeksi | In English

Hela Helsingfors

Julpyssel för stora och små

Matteus församling

24.11.2018 klo 10:00 - 13:00 Matteuskyrkan, Åbohusvägen 3, 00900 Helsingfors

Lördagen den 24 november är såväl ung som gammal välkommen på julpyssel till Matteus församling (Åbohusvägen 3, 2 vån) mellan klockan 10-13. På plats finns hjälpledare som kan instruera och hjälpa till. Du kan följa våra färdiga pysselidéer eller skapa fritt. Idéer och modeller finns av olika svårighetsgrad för såväl barn som vuxna.

I aulan serveras kaffe, saft med tilltugg.

– Ifall du är den familjemedlem som inte njuter av pyssel kan du också komma med bara för att umgås. Det kan vara skönt att slå sig ner och bara göra ingenting en lördag förmiddag, säger Catarina Bärlund-Palm, ledare för barnverksamheten i Matteus församling.

Hon poängterar ändå att man inte måste ha barn med sig för att komma och pyssla. Det finns särskilda, lite mer avancerade pyssel för vuxna.

– Ibland kan en pysselstund också kännas rätt terapeutisk.

En frivillig materialavgift uppbärs av deltagarna.

Sångstund för de minsta

I samband med pysseldagen ordnas också en sångstund för de allra minsta tillsammans med en vuxen, Lördagsklapp&klang, i samma utrymmen. Den början klockan 10. Sångerna är bekanta för de flesta som gått i församlingens baby- och barnrytmikgrupper. Klockan 10-10:45 i Matteus församling, Åbohusvägen 3, 1 vån. Ingen förhandsanmälan.

Kontakt: Catarina Bärlund-Palm
Telefonnummer: 050-380 3936
E-post: catarina.barlund-palm@evl.fi