12.08. Grattis: Klara | Respons
Matteus församling

COLORS IN THE DARK -välgörenhetskonsert

Matteus församling

09.10.2018, 14:00 /  uppdaterad 10.10.2018, 13:55
Lördagen den 10 november kl 18.00 ger Matteus församling en välgörenhetskonsert till förmån för preventivt arbete med självmord och psykisk ohälsa.

Nystartade kören Matteus Voice tolkar Avicii, Coldplay & Laleh i höstens välgörenhetskonsert. Dessutom uppträder Matteus popkör och några ännu inte utannonserade gästartister. Följ eventet på facebook för mer info!

OM KONSERTEN

Lördagen den 10 november kl 18.00 ger Matteus församling en välgörenhetskonsert för att uppmärksamma självmord och psykisk ohälsa. Framför allt vill vi uppmärksamma det preventiva arbetet som görs.

Det preventiva arbetet handlar mycket om att sprida budskapet att du inte behöver vara ensam. Inte med dina tankar, känslor men inte heller med din vardag. Det finns hjälp att få. Kyrkan är en plats dit man får komma med allt, även ilska, uppgivenhet och bitterhet. Det är en plats där det finns medmänniskor som kan och vill dela dina bördor och din glädje.

Frivillig entréavgift. Intäkterna går oavkortat till psykosociala förbundet och deras arbete med psykisk ohälsa i Svenskfinland.

Medverkande: Matteus Voice, Popkören, Nonni Mäkikärki verksamhetsledare, psykosociala förbundet, My ström Diakon, Matteus församling med flera!

Kom tidigare och förhandsrösta i församlingsvalet. Din röst är viktig! Du kan förhandsrösta i Matteus kyrkan oavsett vilken församling du tillhör.