04.07. Grattis: Ulrika, Ulla, Ulrik | Respons
Johannes församling

Diakonin finns här för dig!

Johannes församling

03.05.2021, 10:52
Behöver du någon att prata med, finns det något som tynger dig? Du kan alltid ta kontakt med diakoniarbetarna i Johannes församling som finns här för dig.
Diakoniarbetarna i Johannes församling ler och håller upp händerna i form av ett hjärta

Till höger ser du kontaktuppgifterna till våra diakoniarbetare Karin, Viivi och Gunvor (tjänstledig). Du kan ringa och boka en tid för ett möte på diakonimottagningen som syns på bilden. Man kan även prata per telefon eller be om hembesök.

Diakonin ordnar regelbundet verksamhet. Under vår- och höstterminen ordnas Träffpunkt varannan tisdag i Högbergssalen i centrala Helsingfors, Drop-in-café varannan tisdag i Johanneskyrkans krypta, diakoniträff på torsdagar i S:t Jacobs kyrka på Drumsö, Måndagsträff med lunch på måndagar och Samtalsgruppen Bibel, tro & tvivel träffas med jämna mellanrum. I juli ordnas Sommarcafé i centrum, läs mer om sommarens program här . Ta kontakt med diakoniarbetarna för att få veta mer om vad som är på gång just nu!

Samtalstjänsten finns också till för dig. Telefonjour varje kväll kl. 20–23, numret är 040 022 1190. Chattjour mån–tors kl. 18–20. Mer information hittar du här.