22.10. Onneksi olkoon: Anja, Anita, Anniina, Anitta, Anette | Palaute
Koko Helsinki

Tervetuloa Verkko-Varustamoon!

16.06.2021, 11:59
Varustamot tarjoavat kaikille avointa toimintaa, myös verkossa. Tälle sivulle on koottuna mahdollisuuksia löytää verkosta laadukasta ohjelmaa ja toimintaa. Tarjolla on myös henkilökohtaisia keskustelumahdollisuuksia.
Kädet yhdessä rajattu

Verkko-Varustamon toimintaa

Henkilökohtainen keskustelumahdollisuus puhelimitse

Keskustelu tarjoaa mahdollisuutta pohtia omaa elämäntilannetta yhdessä kirkon työntekijän kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat kuuntelijaa, olet yksinäinen, toivot että puolestasi rukoillaan tai olet huolestunut jostakin elämääsi koskettavasta asiasta. Puhutaan yhdessä.  

Voit jutella puhelimitse kirkon työntekijän kanssa. Voit varata henkilökohtaisen puhelinajan verkkoajanvarauksen kautta.

Varustamon iltakahvit verkossa

Haluaisitko juoda kupin kahvia tai teetä omalla kotisohvallasi ja jutella päivän polttavista aiheista toisten kanssa? Huolettaako jokin asia tai oma jaksaminen? Haluaisitko vaihtaa kuulumisia muiden kanssa? Tule mukaan.

Syksyn 2021 Verkko-Varustamon teemalliset iltakahvit

Tiistaisin klo 17–17.45.

Syyskuu: 7., 14., 21 ja 28.

Lokakuu: 5., 12 ja 19.

Marraskuu: 2., 9., 16., 23 ja 30.

Joulukuu; 7 ja 14.

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella: Microsoft Teams -linkki Varustamon iltakahveille

Surupiiri etäyhteydellä

Koskettaako suru ja murhe. Oletko kokenut läheisen kuoleman. Verkko-Varustamolla kokoontuu surupiiri tiistaisin klo 18–19. Jokainen ryhmä on itsenäinen eli ei tarvitse sitoutua kokonaiseen sarjaan kokoontumisia.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla varustamot.helsinki@evl.fi tai lähetä viesti ja yhteystietosi (ääni- tai tekstiviesti) Varustamon numeroon 050 533 8989. Lähetämme sinulle linkin tapaamiseen. Yhdessä ryhmässä voi olla enintään 6 henkilöä.

Syyskuu: 7., 14., 21 ja 28.

Lokakuu: 5., 12 ja 19.

Marraskuu: 2., 9., 16., 23 ja 30.

Joulukuu; 7 ja 14.

Kehitysvammaisten Etäolkkari

Ystävät ja toiset ihmiset ovat tärkeitä. Emme pysty nyt kokoontumaan ja viettämään aikaa yhdessä, joten tule mukaan etäolkkariin. Etäolkkarissa voit tavata uusia tai vanhoja ystäviä.

Tervetuloa mukaan etäolkkarin mahtavaan tunnelmaan, osallistumislinkin ja ajankohdat löydät tältä sivulta .

Muuta verkkosisältöä

Tässä muutamia turvallisia poimintoja ja nostoja.

Aikuisille

Erilaista verkkoryhmätoimintaa on tarjolla myös seurakuntien kautta. Niihin mukaan pääsemisen ohjeistukset löytyvät seurakuntien sivuilla.

Hartaus ja hiljentyminen

Seurakuntien sivuilta tai Facebookista löytyy hartaus- ja hiljentymismateriaalia sekä sunnuntaisin jumalanpalvelukset.

Hiljainen tila

Usko toivo rakkaus -sivustolla blogeja, meditaatiota, podcasteja ja muuta monipuolista digisisältöä

Pyhiinvaellukset mobiilisti: Lähde ulos reippailemaan ja seuraa valmista meditoivaa ohjeistusta puhelimestasi. Reitit on rakennettu Vuosaareen Uutelan alueelle sekä Seurasaaren ulkoilupoluille.

You Tube, Kirkko Helsingissä

PodCast-sarjat, Kirkko Helsingissä Speaker.com-sivustolla

Kirkon keskusteluapu on sinua varten, kun kaipaat henkistä tai hengellistä tukea. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä. Palvelu on valtakunnallinen, ja yhteydenottoihin vastataan eri puolilta Suomea.

Lapsille ja nuorille

Mämmi-hahmo tuo esiin alakouluikäisten asioita

Lastenkirkko on 3-8-vuotiaille suunnattua ja turvallisesti kristillistä.

Lastenkirkon You Tube on lasten oma kanava, jossa on turvallista, mukavaa ja tärkeää katsottavaa 3-8 -vuotiaille lapsille. Lastenkirkon kanavalta löydät niin askartelua, kertomuksia kuin muskarilauluja. Videoilla seikkailevat myös Lastenkirkon maskotit Päkä-lammas ja Pulmu-kyyhky.

Ttila on kouluikäisten interaktiivinen iltapäiväohjelma, joka ilmestyy joka tiistai klo 17 suorana lähetyksenä YouTubessa. Ttilaa voi seurata suorana lähetyksenä vaikka ennen harrastuksiin lähtöä koulusta palattua. Ttila on paikka, jossa lapset ja nuoret voivat tuottaa sisältöä toinen toisilleen: lähetyksiin voi osallistua esimerkiksi WhatsAppin kautta!

Ristiohjain on kirkon pelikanava

Kirkon keskustelupalvelut nuorille