Aikuiset

Tervetuloa mukaan toimintaan!SOVINTO 2018 - Kyläpapin keskustelusarja

Pitäjänmäen kirkossa neljänä keskiviikkona 10.-31.1.2018 klo 18

Kirkkoherra Arto Antturi virittelee ajatuksia oikeudenmukaisuuden kaipuusta, sovinnosta, armosta, anteeksi antamisesta ja saamisesta niin perhe-elämässä, työpaikalla, kirkossa kuin yhteiskunnassa laajemmin.

Ilta pitää virikepuheen lisäksi sisällään ystävällismielistä pienryhmäkeskustelua ja mehutarjoilua.Kammarikahvila

Torstaisin ja perjantaisin 11.1. alkaen klo 12–15 Pajamäen seurakuntakodilla, Pajamäentie 14.

Kammarikahvila kaikenikäisille. Tule vain juttelemaan tai istahda kahville. Voit halutessasi ostaa käteismaksulla kahvia/teetä/mehua ja pientä suolaista tai makeaa. Lapsille ja kouluikäisille palapelejä, junarata, legoja, paperinukkeja, seurapelejä, akkareita ym. tekemistä. Mahdollisuus myös käsitöiden tekoon, ja ranskan kielen opetteluun.

Torstaisin klo 12-13 lounas, hinta 5 € (sis. ruoka, jälkiruoka ja kahvi).Rukouspiiri

Tahdotko, että puolestasi rukoillaan? Tuo rukousaiheesi piiriin, messuun, Pitäjänmäen kirkon aulassa olevaan laatikkoon tai lähetä osoitteessa www.itkumuuri.fi.

Rukouspiiri keskiviikkoisin 10.1. alkaen klo 13 Pitäjänmäen kirkolla ja klo 19 Riukutie 3:n kerhohuoneella Konalassa.Kirkon olkkari

Keskiviikkoisin 10.1. alkaen klo 14–18.30 Pitäjänmäen kirkolla, Turkismiehenkuja 4.

Kaikenikäisten olkkari Pitäjänmäen kirkon srk-salissa. Ovet avoinna ja pannu kuumana keskiviikkoisin. Tule piipahtamaan oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittaudu keiton valmistukseen sämpylöiden leipomiseen tai tule vain tapaamaan muita. Keitto tarjoillaan n. klo 17. Hinta aikuisilta 2€, lapset maksutta.

Mahdollisuus erilaisiin kädentöihin. Mitä muuta? -tuo omat ideasi ja osaamisesi iltaan.Päiväpiiri

Hartaus, kahvit, lauluja ja keskusteluja kauden teemasta.

Tavataan keskiviikkoisin klo 14 Pajamäen seurakuntakodilla, Pajamäentie 14. Kevätkauden päivät ja ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.Muuta toimintaa

Raamattupiiri

Avoin raamattupiiri joka toinen maanantai alkaen 15.1. klo 18.30 Pitäjänmäen kirkolla. Tutustutaan Galatalaiskirjeeseen. Mukana Jukka Tuominen seurakuntaneuvostosta.