Lapset ja perheet

Paavalin seurakunnassa on tarjolla monipuolista toimintaa eri ikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Toiminnan tavoitteena on tuoda iloa, valoa ja siunausta perheiden elämään!

Lasten kirkot

Paavalinkirkossa järjestetään lapsille kirkkohetkiä: vauva- ja tenavakirkkoja sekä tenava-, mukula- ja perhemessuja. Kaikki kirkkohetket pyritään toteuttamaan siten, että koko perhe viihtyy tilaisuudessa. Lasten kirkkojen jälkeen on aina juhlava kahvi- ja mehutarjoilu seurakuntasalissa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan! Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.

Perhekerhot

Avoin perhekerho on kohtaamispaikka, jonne voi tulla silloin, kun itselle sopii. Sylivauvat-perhekerhossa ensimmäisen lapsen saaneet äidit kokoontuvat yhteen. Lue lisää >>

Lasten kerhot

Lasten kerhot ovat tärkeä osa seurakunnan kasteopetusta, jonka tarkoituksena on opettaa lasta turvautumaan ja luottamaan Jumalaan. Toimintamme tarjoaa lapselle elämyksiä, kokemuksia ja hauskoja hetkiä.

Päiväkerho on leikin lumoa ja hiljaisuutta eli kristillistä kasvatusta yli 2,5-vuotiaille. Kerhossa lapsi saa uusia ystäviä ja opettelee toimimaan ryhmässä.

Sunnuntaisin kokoontuvat Majakkakerho ja Sunnuntaikerho on tarkoitettu yli 4-vuotiaille lapsille, jotka ovat päivisin hoidossa eivätkä voi osallistua päiväkerhoihin. Lue lisää >>

Muskarit

Muskari tarjoaa hauskan yhteisen hetken lapselle ja vanhemmalle. Muskarissa leikitään, lauletaan, soitetaan, kuunnellaan musiikkia ja liikutaan musiikin mukaan Päivi Lindbergin ohjauksessa. Muskareiden yhteydessä toimii myös perhekahvila. Lue lisää >>

Haluaisitko kerhovaariksi tai -mummoksi?

Haluaisitko antaa aikaasi lapsille? Tulisitko lukemaan satuja, askartelemaan, leikkimään, potkimaan palloa yhdessä lasten kanssa? Olisitko juuri sinä halukas tulemaan lasten kerhoihin leipomaan, letittämään hiuksia, pitämään sylissä?

Ota yhteyttä Birgitta Huhtaluhtaan, 050 380 4198 tai Mona Juntuseen, 050 380 4194, niin kutsumme sinut haastatteluun!

Lapsityöntiimi yhteiskuvassa: (vas.) Auli Savolainen-Kykyri, Juha Väänänen, Mona Juntunen, Merja Korpela ja Maija Raumanen. Klikkaa kuvaa, niin näet sen isompana.

-----------------

Perhemessut syksyllä 2017 Paavalinkirkossa

  • Enkelimessu su 1.10. klo 10
  • Tenavamessu su 5.11. klo 16

Lisätiedot tapahtumakalenterista

-----------------

Yhteystiedot

Mona Juntunen
Johtava varhaiskasvatustyönohjaaja
09 2340 5462, 050 380 4194
mona.juntunen@evl.fi

Keulan kerhopuhelin 050 345 8058

Kirkon kerhopuhelin 050 380 4186