24.03. Onneksi olkoon: Gabriel, Kaapo, Kaapro, Kaappo | Palaute | På svenska | In English

Roihuvuoren seurakunta

Kymppisynttärit Linnanmäellä 25.5.2019 - Födelsedag på Borgbacken för tioåringarna i maj 2019

25.05.2019 klo 09:00 - 13:00 Vaatii ilmoittautumisen

Tänä vuonna kaikki vuonna 2009 syntyneet helsinkiläiset kirkon jäsenet saavat kutsun kymppisynttäreille. Kutsut lähtivät helmikuun loppupuolella.

Ilmoittautumisaika on 4.3. - 31.3.2019. Ilmoittautuminen alkaa 4.3. kello 9 tämän sivun alareunassa olevista linkeistä.

Rannekkeet lähetetään 10-vuotiaan osoitteella koko seurueelle, ilmoittautumisen ja maksamisen jälkeen, toukokuun alussa.

I år får alla kyrkomedlemmar i Helsingfors födda år 2009 en inbjudan till "tioårsfödisen" på Borgbacken. Inbjudningarna har gått ut i slutet av februari. Anmälningstiden är 4.3. - 31.3.2019. Anmälningen sker via länkar som öppnas på denna sida den 4.3.

Tässä lisää tietoa tapahtumasta jo ennakkoon:

• Linnamäen portit aukeavat jo klo 8.30. Kyseessä on yksityistilaisuus kello 9-13 kymmenvuotiaille ja heidän läheisilleen. Lunastettu ranneke on pääsylippu, joka on voimassa yksityistilaisuuden ajan ja jolla pääsee myös laitteisiin.

• Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti 10-vuotiaalle ja hänen sisarilleen ja muille perheenjäsenille.

• Lapsi ei voi tulla tapahtumaan ilman aikuista, siksi rannekkeita pitää ostaa vähintään 2 kappaletta.

• Jokaisella tulijalla pitää olla oma ranneke, vain alle 4-vuotiaat eivät tarvitse ranneketta.

• Rannekkeen hinta on 10 e/kpl ja sillä pääsee laitteisiin.

• Laita ranneketilaukseen kokonaismäärä, johon sisältyy 10-vuotiaan ja huoltajan lisäksi seurueen muut yli 4-vuotiaat lapset ja aikuiset. Tällä tilauksella voitte ostaa korkeintaan viisi ranneketta.

• Saat rannekkeet postitse toukokuun 2. viikolla 10-vuotiaan nimellä ja osoitteella.

Tilläggsinfo om evenemanget:

  • Portarna öppnar 8:30. Tillställningen är privat, avsedd för tioåringarna och deras anhöriga kl. 9-13. Åkarmbandet som du löst ut är i kraft under tillställningen.
  • Evenemanget är särskilt ämnat för 10-åringarna, deras syskon och familjemedlemmar.
  • Barn kan inte besöka evenemanget ensamma.
  • Alla besökare behöver ett eget åkarmband. Barn under fyra år behöver inte armband.
  • Åkarmbanden kostar 10e/styck och ger inträde till åkattraktionerna.
  • Lägg det fullständiga antalet armband i beställningen - inkludera vårdnadshavare, barn och även tioåringen. Du kan beställa maximalt fem armband.
  • Du får armbanden på posten andra veckan i maj.


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Emme ole saaneet kutsua tai kutsu on hävinnyt? Onko peli menetetty?

Ei hätää. Onneksi löysit tämän sivun. Voit käyttää sivun alareunan ilmoittautumislinkkejä. Ilmoittautumisen taustatiedoissa varmistamme, että teillä asuu kymmenen vuotta täyttänyt ihminen.

Montako lippua yksi perhe saa?

Ilmoittautumislinkin kautta saa viisi lippua. Mikäli haluatte lippuja tätä enemmän, voi niitä mahdollisesti ostaa Lintsiaamuna Pohjoiselta portilta lauantaina 25.5. kello 8.00-10.00. Lippuja myydään Lintsiaamuna, mikäli niitä on jäänyt jäljelle ennakkoilmoittautumisen jälkeen.

Sähköisessä ilmoittautumisessa on ongelmia, mikä avuksi?

Kokeile ensin toista selainta. Parhaiten näiden lomakkeiden kanssa toimivat Chrome, IE ja Firefox.

Lomake ei toimi vieläkään?

Ilmoittautumislomakkeeseen ja sähköiseen asiointiin liittyvät kysymykset voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen prime-tuki.helsinki@evl.fi tai 09 2340 2477. Puhelinpäivystys toimii arkipäivisin klo 9.00 – 12.00. Betjäning på svenska 09 2340 2491.

Apua! Ilmoittautuminen unohtui, pääsemmekö vielä mukaan?

Mahdollisesti. Jos ennakkoilmoittautumisen jälkeen lippuja on jäänyt jäljelle, myymme Pohjoisen sisäänkäynnin vieressä rannekkeita aamulla lauantaina 25.5. klo 8.00-10.00. Hinta silloinkin 10 € / ranneke. Maksu vain pankkikortilla.

Pitääkö saattajalla olla ranneke, vaikka hän ei mene laitteeseen?

Kyllä. Kyseessä on yksityistilaisuus, mihin ranneke toimii pääsylippuna.

Vanhemmat eivät pääse, miten toimimme?

Lapsi tarvitsee mukaansa yhden aikuisen. Se voi olla myös esimerkiksi kummi tai mummi. Yksi aikuinen voi tulla useamman kymmenvuotiaan kanssa, kunhan he pysyvät valvottuina. Seurakunnat järjestävät paikalle myös laitekummeja eli vapaaehtoisia nuoria, jotka uskaltavat hurjimpiinkin laitteisiin, jos saattava aikuinen ei uskalla.

Tarjoillaanko Lintsillä ruokaa?

Kymppisynttäreitä viettävät eivät valitettavasti saa ilmaista ruokaa. Sen sijaan jotkut Linnanmäen ravintolat ovat auki yksityistilaisuutemme ajan. Sieltä voitte ostaa syötävää. On myös perheitä, jotka syövät omia eväitään jonottaessa.

Voimmeko olla Linnanmäellä koko päivän?

Kymppisynttäreiden yksityistilaisuus on lauantaina 25.5. kello 9-13. Linnanmäen omilta lippuluukuilta on mahdollisuus ostaa lippuja loppupäiväksi.

Ilmoittautumislinkit seurakunnittain:

Ilmoittautumislinkki vie sinut sähköiseen asiointipalveluun. Ilmoittautuminen alkaa 4.3. kello 9. Ensimmäisellä kerralla asiakkaan pitää myös tunnistautua Suomi.fi kautta. Mikäli käyt asiointipalvelussa ensimmäistä kertaa, sinun pitää luoda sinne uudet tunnukset eli käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnukseksi voit laittaa esimerkiksi sähköpostiosoitteen tai jonkun muun. Kannattaa painaa mieleesi nämä, sillä tarvitset niitä laskua maksaessasi. Lasku lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Maksuaikaa on 14 päivää. Mikäli et ole maksanut laskua eräpäivään mennessä, ilmoittautuminen raukeaa. Jos ilmoittautuminen on rauennut, voi Lintsipäivän aamuna olla vielä mahdollisuus päästä mukaan: mikäli ennakkoilmoittautumisen jälkeen lippuja on jäänyt jäljelle, myymme Pohjoisen sisäänkäynnin vieressä rannekkeita aamulla lauantaina 25.5. klo 8.00-10.00. Hinta silloinkin 10 € / ranneke. Maksu vain pankkikortilla.

Haagan seurakunta

Herttoniemen seurakunta

Kallion seurakunta

Kannelmäen seurakunta

Lauttasaaren seurakunta

Malmin seurakunta

Mikaelin seurakunta

Munkkiniemen seurakunta

Oulunkylän seurakunta

Paavalin seurakunta

Pakilan seurakunta

Pitäjänmäen seurakunta

Roihuvuoren seurakunta

Tuomiokirkkoseurakunta

Töölön seurakunta

Vartiokylän seurakunta

Vuosaaren seurakunta

Ruotsinkieliset:

Johannes församling

Matteus församling

Petrus församling

Mihin seurakuntaan kuulun? Katso täältä.

Lisää tietoa tapahtumasta saa myös sähköpostilla osoitteesta 10synttarit.hsrky@evl.fi Huomio! Tämä sähköpostiosoite ei ole ilmoittautumispaikka! Ilmoittautumiset vain ylläolevista linkeistä.

Kannattaa seurata myös tätä sivua, joka päivittyy aika ajoin.