05.12. Onneksi olkoon: Selma | Palaute
Pitäjänmäen seurakunta

Perhekerho maanantaisin Pitäjänmäen kirkolla

Pitäjänmäen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli23.11.2020 klo 09:30 - 11:30 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliPitäjänmäen kirkko, Turkismiehenkuja 4, 00370 Helsinki

Tervetuloa avoimeen perhekerhoon Pitäjänmäen kirkolle maanantai-aamupäivisin syyskaudella 2020! Perhekerho kokoontuu yläpihalla ja perhekellarin tiloissa. Perhekellarin tiloissa maksimihenkilömäärä-rajoitukset: 15 isompi huone, 8 pienempi huone, yhteensä max 23 henkilöä kerrallaan.

Kerhon ohjelmassa on hartaus- ja laululeikkihetki, vapaata leikkiä ja keskustelua ja vaihtuvaa ohjelmaa (esim. askartelua) osallistujien toiveiden pohjalta.

Maanantain perhekerhoa ohjaavat varhaiskasvatus- ja perhetoiminnan tiimistä Sari Lippojoki ja Anna Helle (p. 09 2340 5643 ja p. 09 2340 5623).

Perhekerhot toimivat omin eväin. Eväiden mikrolämmittämiseen on mahdollisuus. Ei ennakkoilmoittautumista.

30.10. huomiot avoimien perhekerhojen (ma, ti, pe) loppuvuoden käytännöistä:

Huomioimme perhekerhoissa hygienian (käsienpesu ja käsidesin käyttö) sekä vahvasti suositamme jokaista aikuista käyttämään maskia – se on lähimmäisenrakkautta toisia osallistujia, työntekijöitä ja vapaaehtoisia kohtaan.

Pidämme turvavälejä aikuisten kesken mahdollisimman hyvin. Perhekerhoihin tullaan vain täysin oireettomana, ei pienissäkään flunssan oireissa.

Seurakunnan viikkotoiminnassa ja tilaisuuksissa on käytössä tilakohtaiset maksimihenkilömäärä-rajoitukset koronan vuoksi. Perhekellariin määritellyt rajoitukste ovat max 15 ja 8 henkilöä, yhteensä max 23 henkilöä perhekellarin molemmissa kerhohuoneissa. (Konalan asukastilassa olevissa perhekerhoissamme rajoitus on max 25 henkilöä kerrallaan).

Osallistujamäärät ovat vaihdelleet syksyllä 4-20 henkilön välillä. Perhetoiminnassamme palvelulupauksena on aina kohtaaminen: kerhoissa työskentelee kaksi varhaiskasvattajaa, joista toinen voi lähteä perheiden kanssa vaunulenkille / ulos leikkimään / retkelle. Kukaan ei tule turhaan oven taakse vain kääntymään!

Näillä järjestelyillä perhekerhot pyritään ilman ennakkoilmoittautumista pitämään avoinna perjantaihin 4.12. asti, jolloin alkaa perhekerhojen joulutauko.

SEURAAMME COVID-19 -TILANNETTA JA TOIMIMME AINA SAAMIEMME UUSIEMPIEN OHJEISTUSTEN MUKAAN. Mahdollisista muutoksista kerromme nettisivuillamme ja Facebookissa: Pitskun srk:n lapset ja perheet -sivulla. Meillä on jo hyvää kokemusta esimerkiksi perhetoiminnasta verkkoyhteyksin ja ryhmätoiminnan lisäksi palvelemme mm. kotikäyntien kautta.

Järjestäjä: Pitäjänmäen seurakunta
Yhteyshenkilö: Sanna Yli-Koski-Mustonen
Puhelin: 040 519 0402
Sähköposti: sanna.yli-koski-mustonen@evl.fi