08.05. Onneksi olkoon: Heino | Palaute
Pitäjänmäen seurakunta

Luontomuskari-pyhäkoulu

Pitäjänmäen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli25.10.2020 klo 10:00 - 11:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliPitäjänmäen kirkko, Turkismiehenkuja 4, 00370 Helsinki

Luontomuskari-pyhäkoulua kirkkomuskariopejen Kati Rantalan ja Sini Nikun johdolla, tervetuloa mukaan! Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse etukäteen ilmoittautua. Toiminta on avointa kaikenikäisille, alle 4-vuotiailla on oltava oma aikuinen mukana pyhäkoulussa. 4-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat osallistua joko itsenäisesti tai oman lähiaikuisen kanssa. Pyhäkouluperheet ovat tervetulleita myös kirkkokahveille.

Noudatetaan aikuisten kesken turvavälejä, osallistutaan vain täysin terveinä, tarjolla on käsienpesupiste sekä käsidesiä ja aikuisille maskeja. Ohjaaja perehdyttää alussa käytännön asioihin, jotka ovat tänä syksynä tarpeellisia meidän kaikkien terveyden suojaamiseksi.

Pyrimme järjestämään pitkin kouluvuotta muitakin 2-4 kerran avoimia pyhäkoulukokonaisuuksia mahdollisuuksien mukaan. Millainen olisi sinun unelmapyhäkoulusi? Musiikki-, käsityö- tai metsäretkipyhis, tai jotain muuta? Etsimme myös vapaaehtoisia pyhäkoulunopettajia tekemään totta pyhäkoulu-unelmista! Tässä antoisassa tehtävässä voi toimia yhdessä omien lasten / lastenlasten / kummilasten kanssakin. Pyhäkouluopettajat haastatellaan ja perehdytetään tehtäviinsä ja heillä on taustatukenaan seurakunnan varhaiskasvatustiimi.

Järjestäjä: Pitäjänmäen seurakunta
Yhteyshenkilö: Sanna Yli-Koski-Mustonen
Puhelin: 040 519 0402
Sähköposti: sanna.yli-koski-mustonen (at) evl.fi