22.09. Onneksi olkoon: Mauri | Palaute
Pakilan seurakunta

Kouluikäisten toiminta Pakilan seurakunnassa syksyllä 2023

Pakilan seurakunta

26.06.2023, 15:12 /  päivitetty 10.08.2023, 15:55
Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 7.8. klo 9.

Ilmoittautuminen syksyn toimintaan alkaa maanantaina 7.8. klo 9. TÄSTÄ LINKISTÄ pääset ilmoittautumaan.

Ilmoittautuminen on auki koko syksyn, mutta osallistujapaikat arvotaan 20.8. mennessä ilmoittautuneista. Paikkoja on rajoitetusti.

20.8. jälkeen tehdyt ilmoittautumiset menevät automaattisesti jonopaikoille ja vapautuneista paikoista ilmoitamme sähköpostilla.

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki, mutta ensisijalla paikkoja jaettaessa ovat Pakilan seurakunnan jäsenet. Kurssien ja tapahtumien hinnat ovat myös edullisemmat ev.lut. kirkkoon kuuluville. Hinnat ovat merkitty jokaisen tapahtuman kohdalle niin, että ensimmäinen hinta on ev.lut. kirkkoon kuuluville ja toinen muille; esim. 15€/20€.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viikkotoiminnan osalta viimeistään 7 vrk ennen tilaisuuden alkua. Leirejä ja tapahtumia koskevat erilliset peruutusehdot, jotka mainitaan ilmoituksen yhteydessä. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme koko osallistumismaksun. Lääkärintodistuksella ilmoittautuminen on mahdollista perua maksutta myöhemminkin.

Tee kaikki yhden lapsen ilmoittautumiset samalla kirjautumisella, sillä linkki toimii jokaisen kohdalla vain kerran. Tämän jälkeen pääset lisäämään ilmoittautumisia asioinnin etusivun kautta eli täältä: sähköisen asioinnin etusivu.


Lisätiedot ja peruutukset:

Nuoristyönohjaaja Saija Mäntynen,

050 3379 367, saija.mantynen@evl.fi