02.12. Onneksi olkoon: Anelma, Unelma | Palaute
Pakilan seurakunta

Pakilan seurakunnan nuorten toiminta 2020-2021

Pakilan seurakunta

06.11.2020, 11:18 /  päivitetty 06.11.2020, 11:42
Mitä Pakilan seurakunnan nuorisotyössä tapahtuu kaudella 2020-2021? Kokosimme tälle sivulle kaiken.
Nuoret piirtävät yhteiselle paperille, kuvattu ylhäältä.

Nuortenillat joka toinen tiistai (parittomat viikot) ja joka toinen keskiviikko (parilliset viikot) Kirkonkellarissa klo 18-21. Nuortenillat on suunnattu noin 14-20-vuotiaille nuorille ja niiden ohjelmassa on vapaata hengailua, juttelua, laulua ja hengellistä sisältöä. Nuortenilloissa on mukana aina seurakuntamme työntekijä. Nuorteniltoihin tullaan Kirkonkellarin viereisestä ovesta, joka löytyy kirkon takaa.

Vaikuttamisryhmä suunnittelee ja ideoi muun muassa seurakuntamme nuorten toimintaa. Ryhmää vetää nuorisotyönohjaaja Ida "Reiska" Reimann. Mukaan voi tulla vain käväisemään tai jäädä kokonaan mukaan! Seuraavat tapaamiset ovat torstaina 12.11. klo 16.30-17.30 ja perjantaina 20.11. klo 17-19.

Kirkkoyöt ja nuorten leirit ovat yksi suosituimmista nuorisotyön toiminnoistamme. Kirkkoöissä yö vietetään Hyvän Paimenen kirkossa. Kirkkoyöt alkavat yhteisellä ohjelmalla hyvän ruoan ja hauskan toiminnan merkeissä. Yöllä on mahdollisuus joko nukkua tai valvoa yhdessä ystävien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa. Kirkkoöitä on yleensä yksi syksyllä ja yksi keväällä. Kirkkoöiden lisäksi kaudella on yleensä sekä nuorten leirejä, että isoskoulutusleiri tai -leirejä. Tiedotamme seuraavista kirkkoöistä ja leireistä heti kun kevään 2021 ohjelma valmistuu.

Kerhonohjaajakoulutus on noin 13-18-vuotiaille suunnattu koulutus, jonka myötä tuoreet kerhonohjaajat voivat halutessaan alkaa pitämään omaa kerhoaan tai osallistua muihin seurakunnan kerhoihin ohjaajana. Koulutus järjestetään joka vuosi marraskuussa. Mikäli kiinnostuit tästä, ota yhteys nuorisotyönohjaaja Saija Mäntyseen.

Isos- ja apparitoiminta kokoaa kaikkiaan noin 100 nuorta harjoittelemaan ryhmän ohjaamista, tutustumaan toisiinsa ja Jumalaan, sekä viettämään aikaa turvallisessa ilmapiirissä. 1. vuoden isostoiminta kokoontuu syksyllä 2020 kahdessa isossunntaissa 1.11. ja 22.11., 2. vuoden isostoiminta kokoontuu Nuisku-ryhminä ja apparitoiminnan tapaamisista sovitaan nuorten kanssa erikseen. Isostoiminnasta vastaa nuorisotyönohjaaja Ida Lemmetyinen.

Nuorten toimintaa tekevät seurakuntamme nuorisotyönohjaajat Ida Lemmetyinen, Ida "Reiska" Reimann, Saija Mäntynen, pastori Mikael Tammilehto ja kanttori Jussi Hirvonen.