13.06. Onneksi olkoon: Raili, Raila | Palaute
Pakilan seurakunta

Kouluikäisten toiminta Pakilan seurakunnassa keväällä ja kesällä 2023

04.01.2023, 09:50 /  päivitetty 05.01.2023, 14:47
Ilmoittautuminen kouluikäisten toimintaan alkaa maanantaina 16.1. klo 9. Ilmoittautumislinkki löytyy täältä.

Kouluikäisten kevään toiminta käynnistyy viikolla 4. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 16.1. klo 9 ja päättyy perjantaina 20.1. klo 16. Tämän jälkeen osallistumispaikat jaetaan ja paikan saaneille lähetetään vahvistussähköposti. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin aloituspaikkoja, paikat arvotaan. Ensisijalla paikkoja jaettaessa ovat Pakilan seurakunnan jäsenet, mutta toimintaamme ovat tervetulleita ihan kaikki.

Jälki-ilmoittautuminen on auki ma 23.1. klo 9 alkaen ja nämä ilmoittautumiset menevät suoraan jonopaikoille. Ilmoitamme paikkojen vapautumisesta sähköpostilla. Jonoon jääville emme muuten laita erillistä viestiä. Ilmoittautumisen yhteydessä kaikille tuleva kuittausviesti ei ole vielä vahvistus paikasta, vaan viesti onnistuneesta ilmoittautumisesta.

Tästä pääset ilmoittautumaan

Ilmoittautumislinkki toimii jokaisen lapsen kohdalla vain kerran. Tämän jälkeen voit lisätä omia ilmoittautumisia sähköisen asioinnin etusivun kautta. Sieltä pääset myös tarkastelemaan omia ilmoittautumisia, paikkojen hyväksymisiä ja maksamaan laskuja.

Teknisissä ongelmissa ole yhteydessä prime-tuki.helsinki@evl.fi.

Jokaisessa tapahtumassa on avoimena aina 10 paikkaa enemmän kuin kuhunkin tapahtumaan otetaan osallistujia. Ryhmien koko riippuu toiminnasta. Lisätietoja voit kysellä nuorisotyönohjaaja Saija Mäntyseltä, 050 3379 367, saija.mantynen@evl.fi.