30.09. Onneksi olkoon: Sirja, Sorja, Siru | Palaute
Pakilan seurakunta

Tekemistä alle kouluikäisille

Pakilan seurakunta

08.03.2018, 09:19

‍Pakilan seurakunta tarjoaa paljon tekemistä perheen pienimmille:

Muskari kokoontuu VälKeessä (Välitalontie 71). Muskarissa soitetaan ja lauletaan ja leikitään varhaisiän musiikinopettaja Jenni Paason johdolla. Ryhmät on jaettu lapsen iän mukaan. Kysy vapaita muskaripaikkoja suoraan Jenniltä p. 09 2340 6341 tai jenni.paaso@evl.fi.

Päiväkerhot on tarkoitettu alle kouluikäisille, kolme vuotta täyttäneille lapsille. Lisätietoja päiväkerhoista ja sinne ilmoittautumisesta antaa Heli Sjöberg p. 09 2340 5560 tai heli.sjoberg@evl.fi.

Pyhäkouluja pidetään messun aikaan useimpina sunnuntaina kirkolla ja Itä-Pakilassa, osoitteessa Piikintie 17 B. Katsotarkemmat päivämäärät tapahtumailmoituksista. Jos et pääse paikalle sunnuntaiaamupäivisin voit ottaa yhteyttä Heli Sjöbergiin, heli.sjoberg@evl.fi, ja osallistua kirjepyhäkouluun. Kirjepyhäkoulu antaa tukea kotona vietettävään pyhään hetkeen. Lapsi saa omalla nimellään 11 kertaa vuodessa kirjeen, joka sisältää raamatunkertomuksen ja askartelun.

Perhekerhot ovat seurakunnan avointa toimintaa lapsille ja heidän kanssaan kotona oleville aikuisille. Avoimella toiminnalla tarkoitetaan, sitä, että kerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla jos satut olemaan sillä tuulella ja olla tulematta jos et jaksa kotoa tänään mihinkään lähteä. Perhekerhoja pidetään tiistaisin klo 9–11.30 kirkolla ja torstaisin samaan aikaan VälKeessä, Välitalontie 71. Aamupalaa tarjolla 2 € aikuiset, 0,50 € lapset. Kerhoista vastaa ja niitä pitää perhetyöntekijämme Aino Perälä p. 09 2340 5529 tai aino.perala@evl.fi.

Olemme myös sosiaalisessa mediassa: seuraa meitä Facebookissa Pakilan seurakunnan lapset ja perheet tai Pakilan seurakunta.