17.01. Onneksi olkoon: Toni, Anton, Anttoni, Antto | Palaute
Pakilan seurakunta

Tekemistä alle kouluikäisille

Pakilan seurakunta

03.11.2020, 11:50
Pakilan seurakunta tarjoaa paljon tekemistä perheen pienimmille

Päiväkerho toimii Hyvän Paimenen kirkolla maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 8:30–11. Päiväkerho on 2–6-vuotiaiden lasten oma kerho, jossa leikimme, opettelemme hyviä tapoja ja vuorovaikutustaitoja, pelailemme, askartelemme, taiteilemme, ihmettelemme ja tutkiskelemme ympärillämme olevia asioita aistit avoimina, teemme retkiä sekä välillä ulkoilemme. Leikki, ilo ja turvallinen ilmapiiri ovat kerhossa avainasemassa. Lisätietoja päiväkerhosta sekä ilmoittautumisesta antaa Aino Perälä, p. 050 436 4425 tai aino.perala@evl.fi.

Perhekerhot ovat seurakunnan avointa toimintaa lapsille ja heidän kanssaan kotona oleville aikuisille. Avoimella toiminnalla tarkoitetaan, sitä, että kerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla, jos satut olemaan sillä tuulella ja olla tulematta jos et jaksa kotoa tänään mihinkään lähteä. Perhekerhoja pidetään kirkolla Kirkonkellarissa tiistaisin klo 9–11.30, keskiviikkoisin klo 9–11.30 ja torstaisin klo 17–19. Tarjolla aamu- tai iltapalaa, jota varten voit ottaa mukaan muutaman pikkukolikon. Iltaperhekerhoon ovat tervetulleita myös isommat sisarukset. Kerhoista vastaa ja niitä pitää Moona Seppä, p. 050 476 6652 tai moona.seppa@evl.fi.

Pyhäkoulu ja kirjepyhäkoulu. Pyhäkouluun voi osallistua toistaiseksi vain kirjepyhäkoulun kautta. Kirjepyhäkoulu on kerran kuukaudessa kotiin lapsen nimellä tuleva kirje. Se sisältää pyhäkoulukirjeen, kuukauden raamatunkertomuksen, siihen liittyvän syvällisemmän tekstin, tietoa Taivaan Isästä, rukouksen, laulun, askarteluohjeen ja värityskuvan sekä tarran osallistumistauluun. Kirjepyhäkoulu on maksuton ja se on suunnattu 3-vuodesta ylöspäin, pidettäväksi yhdessä oman turvallisen aikuisen kanssa. Lisätietoja Heli Sjöberg, p. 050 340 9156 tai heli.sjoberg@evl.fi.

Muskari kokoontuu Hyvän Paimenen kirkolla tiistaisin aamupäivällä. Ryhmät on jaettu lapsen iän mukaan. Muskaria pitää Pakilan musiikkiopisto Anne Jusslin. Hinta 65€/kausi, sisarus 55€/kausi. Lisätietoja Heli Sjöberg, p. 050 340 9156 tai heli.sjoberg@evl.fi.

Olemme myös sosiaalisessa mediassa: seuraa meitä Facebookissa Pakilan seurakunnan lapset ja perheet tai Pakilan seurakunta.