01.06. Onneksi olkoon: Teemu, Nikodemus | Palaute

Paavalin seurakunta

Sanajumalanpalvelus striimattuna - liity mukaan Facebookissa tai YouTubessa

Paavalin seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli24.05.2020 klo 10:00 - 11:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboli

Jumalanpalvelukset striimataan Paavalin seurakunnan Facebook-sivuilla sunnuntainaFacebook-sivuilla sunnuntaina klo 10. Striimaus on nähtävillä myös viiveellä Kirkko Helsingissä LIVE:ssä facebookissa sekä YouTubessa. Jumalanpalvelukseen ei ole mahdollista osallistua paikan päällä.

Jumalanpalveluksen toimittavat pastorit Arja Rannanpää-Kortelainen ja Juha Valkeapää sekä kanttori Sanna-Maarit Hakkarainen. Kuvauksesta vastaa Joonas Hiltunen.

Pyhän Hengen odotus

Sunnuntain latinalainen nimi exaudi (= kuule, Herra) on päivän antifonin alusta (Ps. 27: 7). Seurakunta odottaa rukoillen Pyhän Hengen lahjaa.

Ennen taivaaseenastumistaan Kristus lupasi omilleen Pyhän Hengen ja kehotti heitä odottamaan tämän lupauksen täyttymistä. Kristuksen lupaama Pyhä Henki luo yhteyden taivaaseen astuneen Herran ja opetuslasten (seurakunnan) välille, karkottaa pelon ja tekee kristityt osallisiksi Kristuksesta ja hänen lahjoittamastaan pelastuksesta. Pyhä Henki vakuuttaa kristityille, että he ovat Jumalan lapsia ja saavat Jeesuksen tavoin kutsua Jumalaa nimellä Abba, Isä.

Sunnuntai on myös suvivirren sunnuntai - lahjoita KUA:n Suvivirsi-keräykseen

Osallistu Suvivirsi-keräykseen ja tue pakolaisnuorten koulutusta Ugandassa. Vuonna 2020 Suvivirsi-keräyksen varat ohjataan yläkoulu- ja lukioikäisten nuorten koulunkäyntiin Bidibidin pakolaisasutusalueella Ugandassa. Lue lisää keräyskohteesta Koulu Ugandaan -sivulta. Kiitos, että välität – kiitos, että lahjoitat!

- tekstiviestillä: APU10 numeroon 16499 (10 €)

- MobilePay:llä: 75151 (lahjoittajan valitsema summa)

- KUA:n lahjoitussivun kautta: kua.fi/suvivirsi

- tilisiirrolla Kirkon Ulkomaanavun tilille: Nordea FI33 1572 3000 5005 04. Saaja: Kirkon Ulkomaanapu, viestikenttään ”Suvivirsi”.


suvivirsikeräyksen kuva kua 2020