18.01. Onneksi olkoon: Laura | Palaute
Paavalin seurakunta

Lasten ja perheiden toiminta Paavalissa kaudella 2021–22

Paavalin seurakunta

11.01.2022, 11:47
Tarjoamme lapselle innostavaa ja turvallista tekemistä ja aikuiselle samassa elämäntilanteessa olevan seuraa ja hengähdyshetkiä arkeen.
Iloinen tunnelma, lapsia ja vanhempia kirkossa.

Ajankohtaista

Voimassa olevat rajoitukset vaikuttavat ryhmien aloitukseen. Aikuisten ryhmätoiminta on tauolla 31.1. saakka. Tarkista tarkemmat suunnittelut aloituspäivät ryhmien esittelyjen kohdalta.

VIIKOITTAINEN TOIMINTA:

SYLIVAUVAT-RYHMÄ, ensimmäisen lapsen saaneiden äitien ryhmä. Ryhmä on vapaamuotoinen maksuton keskusteluryhmä. Seuraava Sylivauvat- ryhmä aloittaa 1.2.2022. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 9.30–11.00. Ryhmään ilmoittaudutaan: tuija.heinonen@evl.fi

ODOTTAVIEN TEEHUONE, JOSTA SAA MYÖS KAHVIA :) ensimmäistä lastaan odottaville. Ryhmään mahtuu mukaan! Ilmoittautumiset: tuija.heinonen@evl.fi

Juttuseuraa samassa tilanteessa olevien kanssa ja hyvää oloa ja iloa arkeen. Voit tulla yksin tai puolison kanssa missä vaiheessa raskautta tahansa. Aiheina mm. musiikkia vauvalle vatsaan, arjen hyvinvointi ja tuki, uni ja lepo. Teehuone on avoinna Paavalinkirkolla keskiviikkoisin klo 17–18.30. Tule rentoutumaan teekupposen äärelle. Kevätkauden toiminta alkaa ennakkotiedoista poiketen 2.2.2022.

PERHEKAHVILA Paavalinkirkolla nuorisotilassa torstaisin klo 9–11. Ei ennakkoilmoittautumista. Kahvilassa leikkitilaa lapsille ja aikuisille keskusteluseuraa. Tule, kun sinulle sopii. Kahvila jatkuu 3.2.2022. Tammikuun olemme rajoituksista johtuen tauolla.

Tiistaisin Vallilan perheaamu leikkipuisto Vallilassa klo 1011

Yhteistyössä Vallilan leikkipuiston kanssa. Tule yhdessä lapsen kanssa! Paikalla seurakunnan ja leikkipuiston työntekijä.

Ilmoittautumiset etukäteen p.09 310 42317. Lisätietoja perheaamusta päivitetään tammikuussa.

Maanantaisin ja torstaisin Paavalinkirkolla MUSKARIT 0–3-vuotiaille

Ilmoittautuminen kevään 2022 muskareihin avataan 1.12. 2021 klo 9. Ilmoittautuminen on avoinna 18.2.2022 saakka. Lisää tietoja muskarista ja linkkisivulle pääset TÄSTÄ.

Tilaisuudet toteutetaan rajoitusten ja terveysturvallisuusohjeiden mukaisesti. Muutokset ovat mahdollisia.

Vielä ehdit

Jouluseimet ovat nähtävillä ja valaistu vielä kuluvan viikon 16.1. saakka, joten vielä ehdit käydä kurkkaamassa ikkunoita.


PÄIVITETTYJÄ TIETOJA TOIMINNASTAMME:

Löydät meidät Paavalin seurakunnan lapset ja perheet Facebook-sivulta.