06.12. Onneksi olkoon: Niko, Niilo, Niklas, Niki, Niila, Nikolas, Nikolai | Palaute
Paavalin seurakunta

Lasten ja perheiden toiminta Paavalissa

09.11.2022, 09:39
Tarjoamme lapselle innostavaa ja turvallista tekemistä ja aikuiselle samassa elämäntilanteessa olevan seuraa ja hengähdyshetkiä arkeen.
Iloinen tunnelma, lapsia ja vanhempia kirkossa.

Ajankohtaista

ILTARUOKA on tänään keskiviikkona 9.11. peruttu. Ensi viikolla jälleen normaalisti.
Tapahtumat lapsille

LASTENVAALIT sunnuntaina 20.11. klo 11-13 Paavalinkirkon nuorisotilassa. Tule Muskari Maijan muskarihetkeen, aasin temppurataan, lampaan suojaan rentoutumaan ja leipurinallen luo koristelemaan vaalipiparkakku. Äänestä sen jälkeen suosikkiasi. Tervetuloa kaikenikäiset lapset yhdessä vanhempien tai tutun aikuisen kanssa.

Viikoittainen toiminta

Ryhmien kokoontumiset Paavalinkirkolla.

PERHEKAHVILA torstaisin klo 9-11. Kahvilassa yhdessäoloa, tekemistä ja leikkiä lapsille, pientä syötävää. Avoin kaikille, ei ennakkoilmoittautumista, voit tulla silloin kun sinulle sopii. Perhekahvila kokoontuu alakerran nuorisotilassa. Vapaaehtoinen kahvimaksu.

PYHÄKOULU PikkuPaavalit 3-vuotiaista ylöspäin 26.10- 23.11. Kokoontumiset keskiviikkoisin klo 17.45-18.45 päiväkerhotilassa. Pyhäkoulua ohjaavat vapaaehtoiset pyhäkouluohjaajat. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja se on maksuton. Lapselle tarjotaan pyhäkoulussa pieni iltapala. Pyhäkoulussa lapsi saa iloa, ihmettelyä, musiikkia ja hiljentymistä arjen keskelle.

ILTARUOKA keskiviikkoisin klo 17.30-19 Paavalinkirkolla. Vegaaninen keitto 1 € sisältää leivän, juoman sekä kahvin/teen. Sopii kaikille ja kaikenikäisille. Lapsille leikkitilaa. Tervetuloa!

VALLILAN PERHEAAMU perjantaisin klo 10-11 Paavalin seurakunta järjestää perheaamut Vallilan leikkipuistossa ulkotoimintana perjantaisin klo 10-11. Paikalla seurakunnan työntekijä ja kahvia. Tervetuloa leikkimään ja ulkoilemaan! Vallilan leikkipuiston työntekijät ovat siirtyneet paikkaamaan päiväkotien henkilöstöpulaa, mutta yhteistyössä järjestämme perjantaiset ulkoiluhetket.

MUSKARIT Muskarisivulle pääset TÄSTÄ. Vapaita paikkoja ja jälki-ilmoittautumista voit tiedustella: tuija.heinonen@evl.fi Muskarin ilmoittautumismaksu on 35 €/ syyskausi.

ODOTTAVIEN TEEHUONE, seuraava ryhmä aloittaa kevätkaudella 2023

Rentoa keskustelua vauvan odotuksesta ja tulevasta vanhemmuudesta. Hetki omaa aikaa ja rentoutta arjen keskelle. Tule yksin tai yhdessä puolison tai tukihenkilön kanssa. Ryhmä on maksuton. Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa. Ryhmään ilmoittaudutaan ennakkoon: tuija.heinonen@evl.fi.

SYLIVAUVAT –ensimmäisen lapsen saaneiden äitien ryhmä. Kokoontumiset tiistaisin klo 9.30-11. Ryhmästä iloa vauva-arkeen. Seuraava uusi ryhmä kevätkaudella 2023 ja kokoontuu kuusi kertaa. Maksuton. Ryhmään ilmoittaudutaan ennakkoon: tuija.heinonen@evl.fi.


PÄIVITETTYJÄ TIETOJA TOIMINNASTAMME:

Löydät meidät Paavalin seurakunnan lapset ja perheet Facebook-sivulta.