22.11. Onneksi olkoon: Silja, Selja | Palaute | På svenska | In English

Paavalin seurakunta

Paavalin kuorot

Paavalin seurakunta

03.10.2019, 13:45
Paavalin seurakunnassa toimii useita kuoroja, joista kuoroharrastaja voi valita mieleisensä ja tasoonsa sopivimman. Kuoroista vastaa kanttori Seppo Välimäki. Sanna-Maarit Hakkarainen huolehtii seurakunnan muusta musiikkitoiminnasta. Häneltä voi varata vaikkapa kirkon konserttia varten.

Päiväkuoro

Päiväkuoro on varttuneemman väen kuoro, joka kokoontuu harjoituksiin keskiviikkoisin klo 15–16.

Päiväkuoro on mukava seurakuntakuoro, joka on usein laulullaan rikastuttamassa Paavalin seurakunnan jumalanpalveluselämää.

Uudetkin laulajat, rohkeasti mukaan vaan!

Paavalinkirkon kuoro

Harjoitukset torstaisin klo 18. Ohjelmistossa nyt todella upeaa musiikkia mm: Faure: Requiem, Schubert: Saksalainen messu. Kirkon musiikkijuhlien ohjelmistoa.

Kuoroon voidaan vielä ottaa uusia laulajia kaikkiin ääniin! Osallistuminen ei edellytä seurakunnan tai kirkon jäsenyyttä. Kaikenikäiset sopivat mukaan, erityisesti kutsumme nuoria aikuisia.

Graduale-kuoro

Graduale-kuoro on konsertoiva, haastava ja tasokas kuoro. Etenkin alttoja ja miesääniä tarvittaisiin lisää.

Kuorolaisia on koko pääkaupunkiseudulta. Monille Graduale-kuoro on tarjonnut mahdollisuuden laulaa merkittäviä kirkkomusiikkiteoksia yhdessä ammattiorkesterin ja -solistien kanssa.

Harjoitusohjelmiin kuuluu klassikkojen hienointa kuoromusiikkia. Nyt ensi keväänä ovat esitysvuorossa Mozartin kaksi mestariteosta: Kruunajaismessu C-duuri KV 317 ja Messu c-molli KV 427 ”Grosse-messe”. Huippusolistit, huippuorkesteri.

Kuoroon osallistuminen ei edellytä seurakuntaan tai kirkkoon kuulumista.

Kuoron harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.

Ota yhteyttä sopiaksesi ajan koelauluun.

Aiemmin esitettyjä teoksia ovat mm:

  • Bach: Johannes- ja Matteus-passiot, h-mollimessu
  • Händel: Messias-oratorio
  • Mozart: Requiem, Grosse-Messe c-molli KV 427
  • Charpentier: Te Deum
  • Schubert: Missa Solemnis (Messu As-duuri)
  • Haydn:Die Schöpfung (oratorio Luominen)

Graduale-kuoro Facebookissa

Lisätietoja kuorojen toiminnasta saat kuorojen johtajalta, kanttori kanttori Seppo Välimäeltä, seppo.valimaki@evl.fi tai p. 09 2340 5432. Kaikkien kuorojen harjoitukset pidetään Paavalinkirkon ylimmän kerroksen seurakuntasalissa. Katso myös tapahtumakalenterista.

Seurakunnan tiloissa toimii myös Paavalin musiikkikoulu, joka antaa taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille. Lisätietoja www.paavalinmusiikkikoulu.fi