03.04. Onneksi olkoon: Sampo, Veeti | Palaute | På svenska | In English

Paavalinkirkko

Pappi on tavattavissa myös poikkeusoloissa - koronaviruksen ehkäisemisen vuoksi tilaisuuksia ja kokoontumisia perutaan

Paavalin seurakunta

13.03.2020, 13:40 /  päivitetty 13.03.2020, 11:40

Pappi on tavattavissa myös poikkeusoloissa

Henkistä ja hengellistä tukea sekä sielunhoitoa ja keskusteluapua voi pyytää Paavalin seurakunnasta, vaikka useimmat tilaisuudet ja tapahtumat on peruttu huhtikuun 5. päivään asti.Helsingin seurakunnissa on sovittu, että koronaviruksen ehkäisemisen vuoksi tilaisuuksia ja kokoontumisia perutaan. Paavalin seurakunnan konsertit, ruokailut ja Olkkarin toiminta pitävät taukoa 5.4. asti. Myös muu säännöllinen viikkotoiminta, sekä leirit ja retket perutaan. Iltapäiväkerhotoiminta jatkuu, mikäli koulut pysyvät auki.Jumalanpalvelukset järjestetään sanajumalanpalveluksina, joissa sana ja rukous korostuvat. Ehtoollista ei ole tarjolla. Perhejuhlat, kuten häät, hautajaiset ja ristiäiset järjestään normaaliin tapaan, mutta näitäkin voidaan siirtää, mikäli perheet ja omaiset niin tahtovat.

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät ja lastenohjaajat ovat käytettävissä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Heidän yhteystietonsa löytyvät seurakunnan verkkosivuilta:

https://www.helsinginseurakunnat.fi/paavalinseurakunta/yhteystiedot.html.stx

”Toimimme viranomaisten ohjeiden mukaisesti, mutta olemme läsnä ja tavoitettavissa puhelimitse ja somessa. Olemme tukena ja tavattavissa myös poikkeusoloissa”, muistuttaa Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala.