25.06. Onneksi olkoon: Uuno | Palaute | På svenska | In English

Paavalinkirkko

Leirit, retket ja kesäkerhot

Paavalin seurakunta

29.05.2019, 16:39
Leirejä ja retkiä pyritään järjestämään koulujen loma-aikoina. Tulevista retkistä ja leireistä ilmoitetaan tällä sivulla.

Kesäkerhot Paavalinkirkolla ja Keulassa ma 3.- pe 7.6 sekä ma 10.- to 13.6.2019

Kesäloman kahdella ensimmäisellä viikolla järjestetään 1.- 4. -luokkalaisille kesäkerhoja sekä Paavalinkirkolla että Keulassa. Ilmoittautuminen on päättynyt. Lisätiedot ja kyselyt Rosalta (yhteystiedot oikealla).

Kerhoviikot sisältävät erilaista ohjattua ryhmämuotoista toimintaa, leikkimistä, hiljentymistä, ulkoilua sekä mahdollisen retken lähialueella. Kerhoryhmillä on erilaiset painotukset, jotka ohjaavat jonkin verran toimintaa, tekemistä ja mahdollisia retkikohteita. Kerhopäivien kesto on klo 9-16 ja päiviin kuuluu lämmin lounas sekä välipala.

Ensimmäisen viikon (3.-7.6) kerhot maksavat 50€/lapsi, toisen viikon (10.-13.6) kerhot 40€/lapsi. Laskut tulevat maksettaviksi toukokuun lopussa. HUOM! Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleista peruutuksista peritään koko kerhomaksu.Kesäkerhot Paavalinkirkolla

Liikuntapainotus (molemmat viikot)

Paavalinkirkon kesäkerhot sisältävät paljon erilaista hauskaa aktiivista toimintaa, luvassa on muun muassa fudista, säbää ja norsupalloa. Erityistaitoja ei tarvitse olla, vaan tarkoitus on pelailla ja liikkua yhdessä rennolla ja positiivisella otteella.Kesäkerhot Keulassa

Luontopainotus (1. viikko) & Luovuuspainotus (2. viikko)

Keulan kesäkerhojen ensimmäinen viikko on luontopainotteinen, ja pyrimme esimerkiksi ulkoilemaan mahdollisimman paljon lähialueen luonnossa. Toinen viikko on luovuuspainotteinen, ja ohjelmassa on muun muassa käsillä tekemistä sekä ilmaisutaitojen harjoittelua.


Pisara-suurleiri Partaharjulla 24.-29.7.2019

Ilmoittautuminen on päättynyt. Lisätiedot ja kyselyt Rosalta (yhteystiedot oikealla).

Joka neljäs vuosi järjestettävä seurakuntien suurleiri on perinteinen telttaleiri, jossa on tarjolla kaikenlaista hauskaa ohjelmaa isolla iloisella joukolla luonnon helmassa!

Pieksämäen Partaharjulla järjestettävä Pisara on 18. seurakuntien suurleiri. Pisaralla on 7 kylää, eli alaleiriä, ja leiriläisiä odotetaan paikalle yhteensä noin 2500. Helsingin ja Espoon hiippakuntien kouluikäiset asuvat Purolan alaleirillä.

Kallion, Lauttasaaren, Paavalin ja Töölön seurakuntien sekä Tuomiokirkkoseurakunnan alueiden kouluikäiset työntekijöineen ja isosineen muodostavat Purolassa yhteisen Cityrotat –pihan. Leiriläisten perheet ovat tervetulleita mukaan. (Perheiden ilmoittautuminen Pisara-suurleirille Perhelä Cityrotat-piha -lomakkeen kautta.)

Leirin hinta: 80 €/9-14 v. em. seurakuntien jäsen, muut 130 €/leiriläinen.

Leirin kotisivut: www.pisaraleiri.fi.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Perhelän ilmoittautumiset täältä!


Rovastikunnallinen junnujen syysleiri Korpirauhassa pe 27.9 - su 29.9.2019

Tervetuloa mukaan Helsingin Tuomiorovastikunnan seurakuntien yhteiselle syysleirille Korpirauhaan! Ilmoittautuminen on käynnissä to 12.9 saakka. Lisätiedot Rosalta (yhteystiedot oikealla).

Leiri on tarkoitettu 1-7 -luokkalaisille. Ohjelmassa on leikkimistä, laulamista, yhdessä tekemistä sisällä ja ulkona, saunomista sekä hiljentymistä.

Leirin hinta on 40€, sisaruksille 30€. Hinta sisältää:

• bussikuljetukset meno-paluu

• majoituksen omilla lakanoilla

• leirin ohjelman

• ruuat (aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala)

• tapaturmavakuutuksen

Ilmoittaudu tästä!

(Ilmoittautumisjärjestelmä on uusiutunut. Uusi järjestelmä vaatii rekisteröitymisen.)