28.02. Onneksi olkoon: Onni | Palaute
Oulunkylän seurakunta

Onko sinulla kesäseteli? Hae kesätöihin Oulunkylän seurakuntaan!

Oulunkylän seurakunta

17.02.2021, 09:39
Vaaleanpunaisella taustalla mintunvihreä kortti jossa foliopainatuksella teksti: Kesäseteli

Oulunkylän seurakunta tarjoaa kahdeksalle nuorelle kesäsetelillä töitä kesällä 2021.

Kesäseteli on nuorten, yrittäjien ja Helsingin kaupungin yhteinen hanke, jolla tuetaan nuorten kesätyöllistymistä. Kesäsetelin saavat vuonna 2021 kaikki Helsingin koulujen 9.-luokkalaiset.

http://kesaseteli.munstadi.fi/

Kesäkerhon ohjaaja (4 työpaikkaa)

Etsimme neljää reipasta kesätyöntekijää Oulunkylän kirkolle. Työjakso on kaksi viikkoa ja töitä tehdään yhdessä toisen kesätyöntekijän kanssa. Kesäkerho on arkipäivisin tapahtuvaa alakouluikäisille lapsille suunnattua toimintaa.

Työ sijoittuu kesäkuussa 7.-27.6.2021 ajalle. Työaika on noin 6 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa. Palkkaus on kesäsetelin mukainen 60h/400€. Ennen kahden viikon työjaksoa on perehdytyspäivä ja mahdollinen suunnittelupäivä.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu lapsiryhmässä toimiminen ja sen ohjaaminen. Kerhopäivät sisältävät kädentaitoja, liikkumista, retkeilyä ja ryhmätoimintaa. Tehtäviin kuuluu myös sovitusti seurakunnan sosiaalisen median kanavien käyttö.

Kesäsuntio (4 työpaikkaa)

Etsimme neljää reipasta kesätyöntekijää Oulunkylän kirkolle. Työjakso on kaksi viikkoa ja töitä tehdään yhdessä toisen kesätyöntekijän kanssa. Ennen kahden viikon työjaksoa on perehdytyspäivä.

Työ sijoittuu kesä-elokuulle (28.6.-1.8.). Työaika on 6 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa. Työ sisältää sovitusti myös töitä viikonloppuisin. Palkkaus on kesäsetelin mukainen 60h/400€.

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu Oulunkylän kirkon aulagallerian ja -kahvilan hoitaminen, kirkon aulan viihtyisyydestä huolehtiminen sekä ohjeistetut siivoustehtävät kirkolla. Tehtäviin kuuluu myös sovitusti seurakunnan sosiaalisen median kanavien käyttö.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot, kumpaan tehtävään haet. Sen lisäksi kerro itsestäsi ja aiemmasta työkokemuksestasi tai muusta kokemuksesta, josta saattaisi olla hyötyä työssä. Kerro miksi haluat tähän kesätyöhön ja miksi sopisit tehtävään.

Hakemukset lähetetään sähköpostilla sunnuntaihin 11.4.2021 mennessä osoitteeseen mirja.kietavainen@evl.fi. Laita sähköpostin otsikoksi ”Kesätyö”.

Haastattelut pidetään ma 19.4. tai ti 20.4. klo 16-20 välisenä aikana. Lähetämme kutsut haastatteluihin pe 30.4.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Mirja Kietäväinen.

mirja.kietavainen@evl.fi, puh. 09 23405372 tai 050 3804122