02.12. Onneksi olkoon: Anelma, Unelma | Palaute
Oulunkylän seurakunta

Joulunkylän seurakunnan joulupoimintoja

Oulunkylän seurakunta

18.11.2020, 09:36 /  päivitetty 23.11.2020, 17:31
Käpylän kirkko, Oulunkylän uusi ja vanha kirkko sekä Maunulan kirkko kuvitettuina lumisateessa. Suuressa kehyksessä teksti: Joulunkylän seurakunta 2020

Oulunkylän seurakunta muuttuu pienin askelin Joulunkylän seurakunnaksi. Valmisteilla on useita uudenlaisia tapahtumia, jotta joulun odotuksesta voidaan iloita turvallisesti ja yhdessä. Jos olet jouluttaja* ja käytät Facebookia tai Instagramia, löydät stories-osiosta pari kertaa viikossa ilmestyvät Joulunkylän uutiset. Uutisissa käsitellään joulun ilon aiheita sekä fiilistellään Joulunkylän valmistelua.

Seuraa meitä Joulunkylään!

* Jouluttaja on joulufani, joka aloittaa joulun fiilistelyn hyvissä ajoin, ehkä jo juhannukselta.

Ulkotapahtumia

Joulunkylässä kokoonnutaan tänä vuonna ulkona useassa eri tapahtumassa. (sinistä linkkitekstiä klikkaamalla pääset lukemaan tapahumasta lisätietoja.) Kauneimmat Joululaulut lauletaan Maunulassa Maunula-talon pihalla 20.12. klo 14 ja Käpylässä Akseli Toivosen kentällä 20.12 klo 18. Oulunkylässä lauletaan ulkona useammassa vuorossa 13.12 ja 20.12 klo 13 alkaen.

Joulupolku tuo tunnelmaa Oulunkylän kirkon pihalle kahtena lauantaina 12.12 ja 19.12 klo 10-16. Opastetut kierrokset joulupolulle lähtevät puolen tunnin välein, omaa vuoroaan odotellessa voi juoda glögiä joulubasaarissa tai ihmetellä alpakoita ja jättipupuja.

Aasin matkassa -jouluikkunavaellus Maunulan kirkolla 29.11 alkaen. Tarvitset mukaan kännykän, jolla voit skannata QR-koodit.

Jouluaaton kynttilähartaudet järjestetään kirkkojen pihoilla useammassa vuorossa. Löydät kaikki adventin ja joulun hartaudet ja jumalanpalvelukset tapahtumakalenterista, kun laitat kategoria -osioon sanan "hartauselämä".

Jouluesite on ilmestynyt!

Esite on jaossa Oulunkylän kirkolla ke 18.11., Maunulan kirkolla to 19.11. ja Käpylän kirkolla 22.11. niin kauan kuin painos on jaettu. Esite on luettavissa pdf-muodossa täältä.

Valaistaan pimeää kynttilöin ja jouluvaloin – tehdään Joulunkylä yhdessä!

Joulunkylä syntyy meistä kaikista, jotka asumme Oulunkylässä, Käpylässä, Maunulassa, Koskelassa, Patolassa, Veräjämäessä, Veräjälaaksossa, Metsälässä tai Pirkkolassa. Ilman sinua ei ole valoa. Sytytä kynttilä ikkunalle, ota siitä tai jouluvalostasi kuva ja jaa se somessa: #valaisetpimeän #ilmansinua #joulunkylänseurakunta