05.02. Onneksi olkoon: Asser | Palaute
Oulunkylän seurakunta

Hyvän mielen ilta – Keskustelua nuorten mielen hyvinvoinvoinnista

Oulunkylän seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli02.02.2023 klo 18:00 - 19:30 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliOulunkylän kirkko, Teinintie 10, 00640 Helsinki

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksessä kerättiin rahaa koronapandemian seurauksista kärsiville lapsille ja nuorille. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen vuonna 2021 toteuttaman kouluterveyskyselyn tulokset paljastivat suomalaisnuorten mielenterveyden heikentyneen pandemian aikana.

Oulunkylän seurakunnan nuorten omasta toiveesta Yhteisvastuun tuotoilla järjestetään nyt Hyvän mielen ilta, jossa käydään keskustelua nuorten mielen hyvinvoinnista.

Miten vahvistaa nuorten mielenterveyttä ja tunnetaitoja? Miten tukea nuoria kannustavalla vuorovaikutuksella? Nuoruuden haasteet ja mahdollisuudet. Mitä nuoret tarvitsevat? Näihin teemoihin ja kysymyksiin paneudutaan illan aikana Mieli ry:n asiantuntijan, Elina Marjamäen johdolla.

Ilta on tarkoitettu nuorille, nuorten vanhemmille ja kaikille teemasta kiinnostuneille. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Tilaisuutta voi saapua seuraamaan paikan päälle Oulunkylän kirkolle (Teinintie 10) tai seurata striimin välityksellä Oulunkylän seurakunnan YouTube-kanavalta. Tilaisuus on maksuton.

Tapahtumaa voit seurata myös striimin kautta Oulunkylän seurakunnan YouTube-kanavalta.

Lisätietoja: Maria Onuigbo, 050 380 4138