17.09. Onneksi olkoon: Aili, Aila | Palaute | På svenska | In English

Munkkivuoren kirkko

Tule kuoroon - harjoitukset torstai-iltaisin

Munkkiniemen seurakunta

04.09.2019, 11:55 /  päivitetty 04.09.2019, 12:07
Kuorolaulu on hyvä tapa nauttia yhdessä laulamisesta ja löytää uusia ystäviä. Munkkiniemen seurakunta antaa siihen upeat mahdollisuudet. Kuorot aloittavat torstaisin 12.9. alkaen kanttori Heli Kantolan johdolla. Yli kuusivuotiaille tarkoitettu lapsikuoro kokoontuu torstaisin klo 16.30-17.15 ja kirkkokuoro klo 18-19.30.


Kumpaankin kuoroon myös uudet osallistujat ovat tervetulleita, yhteyttä voi ottaa seurakunnan uuteen kanttoriin Heli Kantolaan heli-sisko.kantola@evl.fi tai 09 2340 5127.

Heli Kantola aloitti musiikin opintonsa Lapin musiikkiopistossa. Hän valmistui pianonsoiton opettajaksi Lahden ammattikorkeakoulusta ja jatkoi opintojaan Rotterdamin konservatoriossa Hollannissa. Hän valmistui sieltä musiikin maisteriksi vuonna 2006 pääaineenaan klassinen piano prof. Aquiles Delle Vignen johdolla. Sieltä hän siirtyi Haagin kuninkaalliseen konservatorioon vanhan musiikin osastolle, syventyi fortepianon esittämiskäytäntöihin ja valmistui Bart van Oortin ja Stanley Hooglandin luokalta. Parhaillaan hän suorittaa Sibelius-Akatemiassa kirkkomusiikin tutkintoa syventymiskohteenaan urut. Hän on opiskellut klavikordia Pekka Vapaavuoren oppilaana. Kantola esiintyy säännöllisesti resitaalein ja kamarimuusikkona. Hän on toiminut musiikin ja pianonsoiton opettajana ja kanttorina useissa seurakunnissa. Tervetuloa Heli Munkkiniemen seurakuntaan!

Kanttori Senni Valtonen on virkavapaalla marraskuun loppuun asti.