04.03. Onneksi olkoon: Ari, Arsi, Atro | Palaute
Mikaelin seurakunta

Toimintaa lapsiperheille keväällä 2024 Mikaelin seurakunnassa

Mikaelin seurakunta

10.01.2024, 15:23 /  päivitetty 11.01.2024, 11:36
Piirretty Mää-lammashahmo, kuvassa lapsia ja aikuisia leikkimässä lumisella pihalla, punaisia sydämmiä. mikaelin seurakunnan logo

Tervetuloa puuhailemaan ja viettämään aikaa muiden perheiden kanssa Mikaelin seurakuntaan!
Tarjolla on mm. perhekerhoja, messuja, vauvakerhoja, päiväkerho, pyhäkoulua - kaikkea tätä ja paljon muuta.


Tapahtumia ja perhemessuja

 • 19.-23.2.Hiihtolomakerho 1.-3. lk., Vartiokylän kirkko
 • su 24.3. klo 12 Palmusunnuntain perhemessu ja puuhapäivä, Mikaelinkirkko
 • su 5.5. klo 10 Piilosilla-perhemessu ja puuhapäivä, Vartiokylän kirkko
 • 17.-19.5. Perheleiri, Korpirauhan leirikeskus
 • 3.-14.6. Kesän päiväleirit1.-3. lk., Vartiokylän kirkko

Perhekerhoja

 • Perhekerho maanantaisin klo 9.30-11.30 Mikaelinkirkon yläkerrassa
 • Iltaperhekerho maanantaisin klo 17-18.30 Vartiokylän kirkolla, ennen kerhoa mahdollisuus ruokailla seurakuntasalissa 1e/hlö
 • Vauvaperhekerho torstaisin klo 9.30-11.30 Vartiokylän kirkolla
 • Perheolkkari torstaisin klo 9.30-11.30 Mikaelinkirkolla
 • Perhekerho perjantaisin klo 9.30-11.30 Vartiokylän kirkolla

Ruokailuja

 • Iltaruoka maanantaisin klo 16.30-18 Vartiokylän kirkolla, mahdollisuus jäädä leikkimään iltaperhekerhoon
 • Iltaruoka tiistaisin klo 17.15-18 Mikaelinkirkolla, mahdollisuus osallistua eri-ikäisten raamatturyhmiin

Ensi kertaa äidiksi -ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu äideille ja heidän alle 8 kk-ikäisille esikoisvauvoilleen. Ryhmässä leikitään ja lauletaan äidin ja lapsen vuorovaikutusta vahvistaen, kahvitellaan ja keskustellaan eri teemoista muiden samassa elämäntilanteessa olevien äitien kanssa. Kokoontumiset torstaisin 7.3.-18.4. klo 13.30-15.30 Mikaelinkirkolla (ei 28.3.). Mukana kulkevat myös hiljentyminen ja rukous. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.


Pyhäkoulu ja kirjepyhis

Pyhäkoulut eri ikäisille Mikaelinkirkolla tiistai-iltaisin. Iltaruokailun (17.15-18) jälkeen tunnin ajan pienimmille 3-6 v. pyhäkouluhetki ja leikkiä, koululaisille raamatunkertomus ja toimintaa, nuorille +12v. oma raamis ja pelejä sekä lasten vanhemmille oma raamis. Lue lisää tästä linkistä.

Kirjepyhäkoulu on lapsen oma kristillinen materiaalipaketti, joka toimitetaan kotiin postitse lapsen omalla nimellä muutaman kerran vuodessa. Materiaaleissa käsitellään lapsentasoisesti Raamatun kertomuksia ja kirkkovuoden juhlia. Mukana on myös pieniä puuhatehtäviä. Kirjepyhis on tarkoitettu perheen yhteiseksi hetkeksi. Olemme kuulleet, että siitä on ollut paljon iloa, kun omat ideat ovat jo loppuneet. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.


Päiväkerho 3-6-vuotiaille

Päiväkerho on 3-6- vuotiaan lapsen (2017-2021 syntyneet) oma aamupäiväkerho. Otamme mukaan 2-vuotiaita, jos he täyttävät kevään aikana 3 vuotta. Kerhossa lapsi pääsee leikkimään, askartelemaan, liikkumaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä ohjaajien kanssa. Kerhossa tutustutaan myös Taivaan Isään ja ihmetellään yhdessä elämää Taivaan Isän lapsina. Kerhoa pidetään arkiaamupäivisin (ma, ti, to) klo 9-12 Mikaelinkirkolla. Perheet voivat toivoa, minä päivinä lapsi osallistuu toimintaan. Päivävalinnat ovat pysyviä kerhokauden ajan. Kerho on maksuton. Kerhokausi alkaa tammikuussa viikolla 3. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.


Lapsikuoro Kristallit

Kuoroon ovat tervetulleita uudet ja vanhat laulajat; lapsikuoro Kristallit on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille, eikä siihen tarvitse ilmoittautua erikseen, tule vain paikalle! Kuoro esiintyy muutaman kerran vuodessa seurakunnan tilaisuuksissa ja harjoittelee Vartiokylän kirkolla keskiviikkoisin klo 15-16, kuoroa johtaa kanttori Maria Aaltonen. Lue lisää tästä linkistä.


If Finnish isn´t your strongest language, don´t hesitate to join us! Children and families with a multicultural background are warmly welcome to join our activities. We have family cafes in two different locations and many other activities as well. With us you get a chance to meet other families and strengthen your language skills. Our staff consists of professional educators, who are able to support your childs development.