07.03. Onneksi olkoon: Tarja, Taru | Palaute
Mikaelin seurakunta

Mikaelin seurakunnan toimintaa 14.3. asti

Mikaelin seurakunta

18.03.2020, 14:26 /  päivitetty 09.02.2021, 13:35
Kuvassa kasvomaski puisen ristin päällä

Viranomaiset ovat rajoittaneet kokoontumisia Uudellamaalla koronapandemian hillitsemiseksi. Mikaelin seurakunta noudattaa hiippakunnan ja Helsingin seurakuntayhtymän ohjeita.

Jumalanpalvelukset ja hiljentyminen kirkossa

Jumalanpalvelukset lähetetään suorina verkkolähetyksinä seurakunnan Facebook-sivulla sunnuntaisin klo 11. Lähetyksen seuraaminen ei vaadi rekisteröitymistä tai kirjautumista. Katso jumalanpalvelukset TÄSTÄ LINKISTÄ.

Ehtoollista on tarjolla sunnuntaisin klo 12-13 ja yksityisesti arkipäivisin. Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ.

Mikaelinkirkko on avoinna hiljentymistä varten arkisin klo 10-16 ja sunnuntaisin klo 12-13. Kirkkoon tullessasi muista ottaa kasvomaski mukaan ja huolehtia hyvästä käsi-ja yskimishygieniasta, sekä turvaväleistä. Huomioithan, että kirkkosalissa voi olla kerrallaan maksimissaan 10 henkilöä.

Viikkotoiminta

Kaikki kokoava viikkotoiminta on peruutettu 14.3. saakka. Voimme kuitenkin tavata turvallisesti verkossa. Liity mukaan, katso ja kommentoi! Verkkosivuilta löydät tietoa etäyhteyksin järjestettävästä toiminnasta ja muista tallenteista. Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ.

Diakoniaruokailu järjestetään toistaiseksi noutoruokailuna Mikaelinkirkolla maanantaisin. Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ.

Ajantasaiset tiedot Helsingin seurakuntien muista noutoruokapaikoista ja ruokajakelupisteistä löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kirkolliset toimitukset

Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan. Muissa kirkollisissa toimituksissa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä, seurakunnan työntekijät mukaan lukien. Perhejuhlien, mukaan lukien ristiäisten ja häiden siirtämistä on syytä harkita yksityistilaisuuksia koskevien uusien ohjeiden mukaisesti. Kasteen voi kuitenkin toimittaa myös perhepiirissä ilman kummien läsnäoloa.

Ollaan yhteydessä!

Päivystävä pappi
Ahdistaako koronavirus, mietityttääkö maailmantilanne? Toivotko keskusteluapua tai yhteistä rukousta? Päivystävän papin kanssa voi keskustella kaikista mieltä painavista asioista maan ja taivaan väliltä. Keskustelu luotettavan henkilön kanssa voi helpottaa jakamaan taakkaa.

Yhteydenotot päivystävälle papille toistaiseksi puhelimitse ma–ti ja to–pe klo 10–14 p. 09 2340 4802. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Esirukouspyynnön voit jättää myös TÄSTÄ LINKISTÄ. Vieritä kivi sydämeltäsi ja kevennä taakkaa. Rukoile, toivo, haaveile, kiitä. Kanava yläkertaan on auki.

Ajanvaraus diakoniatyöntekijälle
Tarvitsetko luotettavaa keskustelukumppania, apua taloudellisten kysymysten selvittämiseen tai tukea elämäntilanteessasi? Seurakunnan diakoniatyöntekijät ovat auttamisen ammattilaisia. Soita tai laita sähköpostia oman asuinalueesi työntekijälle. Varmimmin saat heidät kiinni päivystysaikana. Katso oman alueen työntekijän yhteystiedot TÄSTÄ LINKISTÄ.