06.12. Onneksi olkoon: Niko, Niilo, Niklas, Niki, Niila, Nikolas, Nikolai | Palaute
Mikaelin seurakunta

Kirjepyhis yli 3-vuotiaille lapsille  Vartiokylän ja Mikaelin seurakunnassa

24.01.2022, 10:40 /  päivitetty 29.09.2022, 11:18
Tule mukaan Mään ja Päkän kirjepyhikseen ihmettelemään ja tutustumaan Raamatun maailmaan.
Värikkäällä taustalla teksti Kirjepyhis yli 3-vuotiaille. Alalaidassa värikyniä.

Kirjepyhäkoulu on lapsen oma kristillinen materiaalipaketti, mikä toimitetaan kotiin postitse lapsen omalla nimellä. Materiaaleissa käsitellään lapsentasoisesti Raamatun kertomuksia ja kirkkovuoden juhlia. Mukana on myös pieniä puuhatehtäviä. Kirjepyhis on tarkoitettu perheen yhteiseksi hetkeksi. Olemme kuulleet, että siitä on ollut paljon iloa sairaus- tai sadepäivinä, kun omat ideat ovat jo loppuneet.

Pyhäkoululainen saa myös oman ”pyhispassin”, mihin tulee kirjeiden mukana tarroja, jotka voi kiinnittää passiin osallistumisen merkiksi.

Kirjepyhismateriaalit postitetaan omalla nimellään n. 6-7 kertaa vuodessa.

Voit ilmoittaa lapsesi mukaan lähettämällä sähköpostilla nimen, syntymävuoden ja osoitteen: helsinginmikael.srk@evl.fi . Aiheeksi kannattaa laittaa Kirjepyhäkoulu.

Voit milloin tahansa lopettaa pyhäkoulutilauksen ilmoittamalla siitä meille. Kirjepyhäkoulussa ei ole liittymisehtoja ja se on maksuton.

ps. Syksystä 2022 olemme jo yhdistäneet tulevan seurakuntaliitosta ajatellen Vartiokylän ja Mikaelin seurakunnan kirjepyhäkoululistat. Älä suotta hämmenny, jos joskus materiaali tulee Vartiokylän seurakunnalta.