01.06. Onneksi olkoon: Teemu, Nikodemus | Palaute

Mikaelin seurakunta

Helluntain sanajumalanpalvelus Mikaelinkirkossa -Liity mukaan verkossa

Mikaelin seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli31.05.2020 klo 11:00 - 12:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMikaelinkirkko, Emännänpolku 1, 00940 Helsinki

**Sanajumalanpalvelukset toimitetaan ilman läsnä olevaa seurakuntaa ja lähetetään verkossa sunnuntaisin klo 11. Seuraa tiedotusta nettisivuilta. Jumalanpalveluksen jälkeen Mikaelinkirkko on avoinna klo 12–13 hiljentymistä varten. Pappi on tavattavissa keskustelua varten.**

LIITY MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ.

Pyhän Hengen vuodattaminen

Martti Häkkänen, Jenni Kahenvirta, Outi Juntunen ja Mari Lamminen sekä laulaja, säveltäjä Petri Laaksonen

Kolehti: Kirkon paikallisseurakuntien piirissä toimivien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjen tukemiseksi valmennuksella, mentoroinnilla ja tapahtumilla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.

Kolehtia ei kerätä, mutta voit tehdä halutessasi lahjoituksen kolehtisuunnitelman mukaan Hengen uudistus kirkossamme ry:lle.Lahjoitusvaroilla tuetaan paikallisseurakuntien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjen syntymistä ja kasvua valmennusten, mentoroinnin ja koulutustapahtumien kautta. Katso lisätiedot TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kuvassa Petri Laaksonen sekä Mikaelinkirkon alttaritaulu, joka on kuvataiteilija ja kirjailija Hannu Väisäsen triptyykki Helluntain ihme – fragmentteja uskosta vuodelta 1988.

Järjestäjä: Helsingin Mikaelin seurakunta