18.04. Onneksi olkoon: Valto, Valdemar | Palaute
Mikaelin seurakunta

Kastepäivä Mikaelinkirkolla

Mikaelin seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli07.11.2020 klo 12:00 - 15:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMikaelinkirkko, Emännänpolku 1, 00940 Helsinki

Tervetuloa kastepäivään lauantaina 7.11. klo 13 ja 14 Mikaelinkirkolle (Emännänpolku 1, Kontula)

Kastepäivässä iloinen juhla on tehty sinulle mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi. Seurakunta tarjoaa juhlalle kauniit puitteet ja kakkukahvit sekä lainaa tarvittaessa kastemekon. Muistoksi saat valokuvaajan ottamia kuvia. Kastepäivä on maksuton. Se on yhteisöllinen juhla, johon voit tuoda kastettavaksi pienen vauvan tai vähän isomman, alle 15 -vuotiaan lapsen. Samasta perheestä voidaan kastaa useampi lapsi. Lähipiiri on tervetullut mukaan juhlimaan ja nauttimaan seurakunnan tarjoamat kakkukahvit. Suunnittelemme tilaisuuden kulun osallistujien määrän ja iän mukaan. Laulamme yhdessä tuttuja ja tunnelmallisia lastenvirsiä pianon säestyksellä.

Otathan huomioon että:

  • Alle 12-vuotiaan lapsen huoltajista toisen tulee kuulua kirkkoon. Yli 12-vuotiaan kohdalla riittää huoltajien suostumus.
  • Kastettavalla tulee olla ainakin kaksi kummia, jotka ovat konfirmoituja evankelis-luterilaisen kirkon jäseniä. Kirkkoherran päätöksellä yksi kummi riittää.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen to 29.10. mennessä Jenni Kahenvirta p. 050 414 7273 tai jenni.kahenvirta@evl.fi
tai sähköisen lomakkeen kautta TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lue lisää

Järjestäjä: Helsingin Mikaelin seurakunta
Yhteyshenkilö: Jenni Kahenvirta
Puhelin: 09 2340 4835
Sähköposti: jenni.kahenvirta@evl.fi