23.10. Onneksi olkoon: Severi | Palaute
Mikaelin seurakunta

Anteeksi saaneina -hiljaisuuden retriitti Hollolassa

Mikaelin seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli06.11.2020 klo 16:00 - 08.11.2020 klo 14:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboli Muistilehtiö ja kynäVaatii ilmoittautumisen

Leirikeskus Upilassa Hollolassa 6.–8.11.

Yhteiset ruokailut ja rukoushetket rytmittävät viikonloppua, jonka aikana jokaisen on mahdollisuus vetäytyä yksityiseen rauhaansa, levätä, lueskella, tehdä kävelyretkiä pikkuhiljaa talveen valmistautuvaan luontoon ja ylipäätään kuulostella rauhassa omaa oloaan. Osallistujat sitoutuvat täydelliseen keskinäiseen puhumattomuuteen.

Hinta 120 € oman seurakunnan jäsenet, 150 € muilta. Retriitin hinta sisältää edestakaiset tilausajokuljetukset, majoittumisen yhden hengen huoneissa, joissa kylpyhuoneet, sekä täysihoitoateriat. Ohjaajina ovat Eva-Lisa Lindström ja Sari Viljakainen.

Tutustu Upilan leirikeskukseen tästä linkistä.

Kaikissa tapahtumissamme toimitaan turvamääräykset ja hygienia huomioiden. Koronatilanteen kehittyessä sellaiseksi ettei retriittiä voida turvallisesti järjestää, retriitti peruuntuu. Retriittin ei voi osallistua millään tavoin oireisena. Osallistumisen saa perua kustannuksitta, jos on koronaan liittyviä syitä.

Järjestäjä: Helsingin Mikaelin seurakunta