04.08. Onneksi olkoon: Veera | Palaute
Mikael Agricolan kirkko

Sadonkorjuu-konsertissa lauluja elämän mysteeristä, rakkaudesta ja maailmantilanteesta

Tuomiokirkkoseurakunta

12.09.2019, 15:27
Kolmas Elämä -yhtye haastaa ajatuksen, jonka mukaan rockmusiikin piirissä parhaat tuotokset tehdään nuorena. Tästä nousee myös yhtyeen nimi Kolmas Elämä. Heidän koko osaamisensa ja kokemuksensa on uutta luovan projektin käytössä. Jäähdyttelyn sijaan nyt on sadonkorjuun aika, jonka tuotoksia kuullaan Café Agriolassa Mikael Agricolan kirkolla to 3.10. klo 19.
Sadonkorjuu-konsertti Kolmas Elämä -yhtye

Noin vuosi sitten Tuomiokirkkoseurakunnan kirkkomuusikko Pentti Ingerö ja monenlaisen musiikin taitaja Lasse Halme päättivät ryhtyä luomaan uutta materiaalia. Yhteistyötä heillä oli takana jo vuosikymmenten ajan, mutta vanhan sijaan katse suuntautui tulevaan.

Muutaman kuukauden aikana syntyi 13 uutta kappaletta, joista vain yhdessä on käytetty aikaisempaa sävelmää uudella tekstillä. Osa nyt kuultavista kappaleista on aikaisemmin kuultu vain yhdessä pienimuotoisessa tilaisuudessa ja kotikonsertissa.

Kolmas Elämä -yhtye muotoutui esittämään uutta materiaalia. Ohjelmassa kuultavat kappaleet kertovat elämänkokemuksen pohjalta elämän mysteeristä, rakkaudesta, ihmissuhteiden vaikeuksista ja maailmantilanteesta. Mukana on Pentti Ingerön ja Lasse Halmeen omia kappaleita sekä ensimmäistä kertaa myös yhdessä tehtyä materiaalia.

Kolmas Elämä esittää uudet kappaleet Sadonkorjuu-konsertissa Café Agricolassa Mikael Agricolan kirkolla, Tehtaankatu 23, to 3.10.2019 klo 19. Konserttin on vapaa pääsy, ohjelma 10€.

Yhtyeeseen kuuluvat Pentti Ingerö, laulut ja kitarat; Lasse Halme, laulu ja kitara; Kari Makkonen, basso sekä Jartsa Karvonen, rummut.

Pentti Ingerö on Tuomiokirkkoseurakunnan kirkkomuusikko, joka toteuttaa omaa musiikkiaan myös tässä kokoonpanossa. Hän laulaa omat sävellyksensä ja soittaa erilaisia kitaroita. Lasse Halme on tehnyt ja esittänyt monenlaista musiikkia ja tässä kokoonpanossa hän soittaa kitaraa ja laulaa omat kappaleensa. Kari Makkonen soittaa bassoa ja on esiintynyt useiden eturivin artistien taustabändeissä. Hän oli yli kymmenen vuoden ajan Mamba-yhtyeen jäsen. Jartsa Karvonen soittaa rumpuja ja on tuttu erittäin monista esiintymisistä konserteissa, televisiossa ja studioissa.