13.12. Onneksi olkoon: Seija | Palaute | På svenska | In English

Meilahden seurakunta

Tukea arkeen -kotikäyntityö tarjoaa lastenhoitoapua

Pitäjänmäen seurakunta

14.06.2019, 14:43 /  päivitetty 22.11.2019, 16:26
Verkostot kaukana, voimat vähissä? Pyydä Pitskun seurakunnan lastenohjaaja 2-3 tunnin kotikäynnille hoitamaan lapsia, matalalla kynnyksellä. Vanhemmalle hengähdyshetki omien akkujen lataamiseen tai muuhun tarpeelliseen.

Kotikäyntejä sovitaan yksi kerrallaan ja ne toteutuvat useimmiten tiistai-iltapäivisin (joitakin aamuaikoja on satunnaisesti tarjolla esimerkiksi keskiviikkoisin tai torstaisin). Kotikäynnit ovat maksuttomia. Ainoana kriteerinä on asuminen Pitäjänmäen seurakunnan alueella. Lue lisää kotikäyntityöstämme oheisesta Pieni on suurin -varhaiskasvatuslehden artikkelista.

Ota yhteyttä: lastenohjaaja Sari Lippojoki p. 09 2340 5643.

Ajanvaraus maanantaisin klo 13-16 tai jätä vastaajaviesti yhteystietojesi kera, niin sinulle soitetaan takaisin muutaman päivän kuluessa.

Joulutauko 17.12.2019-13.1.2020. Kevätkaudelle 14.1.-5.6.2020 voi varata aikoja jo ennen joulutaukoakin.

lehtijuttu ensimmäinen sivu
lehtijutun toinen sivu
kolmas sivu

Vanhempien kommentteja:

"Hyvää on se, kun voi pyytää ihan vain yksittäisen kerran. Ei mitään perustelu-, hakemis- ja laskurumbaa."

"Olisipa useammin mahdollisuus saada ihana seurakunnan lastenohjaaja kotikäynnille."

"Sillä lailla tosi suosittua, että tieto leviää koko ajan hiekkalaatikolla ja muuten puskaradiossa. Ja tämä on kaiken muun hyvän lisäksi myös ainoaa maksutonta lastenhoitoapua."

"Tosi paljon matalampi kynnys pyytää, kun lapseni ja työntekijät tuntevat toisensa perhekerhosta. Ja he ovat tosi ammattilaisia, voin lähteä kotoa luottavaisin mielin."