08.07. Onneksi olkoon: Turo, Turkka | Palaute
Meilahden kirkko

Gospelia kaikille – Power of One!

Lauttasaaren seurakunta

24.11.2017, 15:05 /  päivitetty 11.12.2017, 09:00

Oletko aina halunnut laulaa rytmikästä gospelia? Neljän seurakunnan - Lauttasaaren, Meilahden, Tuomiokirkkoseurakunnan ja Töölön yhteinen projekti Gospel Helsinki Mass Choir kokoaa nyt riveihinsä kaikki gospelista ja rytmistä innostuneet laulajat untuvikoista konkareihin. Gospel-lauluun, rytmiin ja liikkeeseen tutustutaan pilke silmäkulmassa.

Tule mukaan heti tammikuussa!

Lue lisää Facebook-ryhmästä tai www.gospelhelsinki.fi/gospeliakaikille

Seurakuntien ja Gospel Helsinki ry:n kaksivuotisessa hankkeessa Gospelia kaikille – Mass Choir opitaan gospel-lauluja yksi- ja moniäänisesti, maistellaan Complete Vocal -tekniikkaa ja soundia sekä rytmikkääseen gospel-laulamiseen kuuluvaa liikkumista. Opetuskielinä ovat suomi ja englanti.

Osallistumismaksu 30 e/kausi/5 harjoitusta. Ensimmäinen tapaaminen on sunnuntaina 28.1.2018 klo 15-17.30 Meilahden kirkossa. Muut harjoitukset ovat samaan aikaan su 18.2., 18.3., 29.4. ja 20.5. kantakaupungin kirkoissa. Kevät huipentuu toukokuiseen keikkaan.

Projektin ohjaajana toimii Gospel Helsinki -kuoron taiteellinen johtaja, musiikin maisteri, Meilahden seurakunnan A-kanttori Nina Pakkanen. Mukana harjoituksissa ja esiintymisissä on ammattimuusikoita: mm. pianisti ja saksofonisti Joonatan Rautio, lyömäsoittaja Sami Koskela ja basisti Juho Kivivuori. Vierailevia gospellaulamisen ja-liikkumisen opettajina ja ohjaajina ovat musikaaliohjaaja, oopperalaulaja ja näyttelijä Sören Lillkung ja säveltäjä-kuoronjohtaja Gerald T. Smith Washingtonista.