10.05. Onneksi olkoon: Aino, Aini, Aina, Ainikki | Palaute
Maunulan uurnalehto

Joulu Maunulan uurnalehdossa

Maunulan uurnalehto

21.12.2023, 09:53

Joulun ajan hautausmaan portit ovat auki ympäri vuorokauden torstaista 21.12.2023 maanantaihin 8.1.2024.

Muualle haudattuja läheisiä voi muistella keskikentän suuren ristin luona, takakentillä sijaitsevilla Otavan tähdillä tai lammen rannan lyhtypolulla. Kynttilät voi asettaa ristin juurelle, Otavan tähtien päälle tai lyhtypolulla sijaitseviin kynttilätelineisiin. Näille muistelupaikoille voi jättää kynttilän myös siinä tapauksessa, että läheisen haudalle on vaikea päästä lumitilanteen vuoksi.

Hautausmaalla tehdään talviaikana lumityöt hautausmaan ajoväylillä ja teillä. Korttelien sisäpuolella lumitöitä tehdään vain hautauksiin liittyen. Haudalla kävijöiden kannattaa varautua tekemään polku omalle haudalle ja käyttämään sään sekä lumitilanteen mukaisia jalkineita ja muita talvivaatteita. Hautausmaalla voi olla myös liukasta, joten liikkumisessa on hyvä noudattaa varovaisuutta. Myös taskulamppu kannattaa varata mukaan pimeällä liikuttaessa.

Autolla saapuessa tulee noudattaa erityisvarovaisuutta Pirkkolantieltä uurnalehdon pysäköintialueelle käännyttäessä ja pois lähtiessä. Pikaraitiolinja kulkee pysäköintialueen edestä, ja joulun aikaan risteykseen voi muodostua ruuhkaa.

Hautapaikan sijaintia voi etsiä vainajan suku- ja etunimellä hautahakupalvelussa osoitteessa www.hautahaku.fi. Hakua voi rajata tarvittaessa syntymä- ja kuolinvuoden tai hautausmaan mukaan. Palvelu näyttää kartalla haudan sijainnin hautausmaalla.


Jouluaaton ohjelma Maunulan uurnalehdossa:

Klo 10 ja 11 Joulumusiikkia, Duo Illuusio esiintyy Keskusristin luona

Klo 10-12 Kaskipartio jakaa pääportilla Betlehemin rauhantulta kotoa tuotuihin lyhtyihin

Klo 13 Aattohartaus ulkona Keskusristin luona