18.05. Onneksi olkoon: Erkki, Eero, Eerik, Eerika, Eerikki, Erkka | Palaute
Malmin seurakunta

Virtuaalinen nuorten leiri toukokuussa 2021

Malmin seurakunta

22.04.2021, 12:49 /  päivitetty 23.04.2021, 12:22
Virtuaalinen leiri tarjoaa mahdollisuuden osallistua etäyhteyksien avulla yhteiselle leirille 7.-23.5.2021. Leirille ovat tervetulleita kaikki nuoret asuinpaikasta riippumatta. Ilmoittaudu mukaan nyt!
Virtuaalinen nuorten leiri Malmin seurakunnassa-mainoskuva

Malmin seurakunnan toukokuisella nuorten leirillä pohditaan omaa hyvinvointia ja jaksamista liikunnan, kokkailujen ja askartelujen sekä erilaisten tehtävien kautta Discordissa.

Kun jokapäiväinen elämä kohtaa virtuaalisen todellisuuden, voidaan luoda uskomattomia kokemuksia yhdessä. Virtuaalisessa leirissä on kyse yhteisistä kokemuksista, jotka ovat täysin paikkaan sitomattomia. Mukaan voi osallistua laiturilta tai omalta kotisohvalta ja parasta on se, että leiriä voi tehdä niin monella tavalla.

“Kun perinteisiä leirejä ei päästy keväällä järjestämään, ajattelimme kokeilla uudenlaista tapaa viettää yhteistä leirielämää.”, sanoo Malmin seurakunnan nuorisotyöntekijä Niina Penttinen.

Ajatus nuorten virtuaalisesta leiristä lähti koronavuoden tuomasta muutoksesta ja kaipuusta tehdä nuorten kanssa jotain yhdessä. Virtuaalisia leirejä on järjestetty jo vuosia. ”Ensimmäiselle virtuaaliselle leirille osallistuin kansainvälisessä The Reset Girlin –Facebook ryhmässä jo kesällä 2017 ja sen jälkeen olen ehtinyt vastaaville leireille osallistumaan useaan otteeseen”, sanoo Niina Penttinen.

”Leirin ohjelma ei oikeastaan eroa juurikaan perinteisestä leiristä. Erona on se, että leiri kestää hieman pidempään, mutta ohjelma jakautuu tasaisesti koko leirin ajalle.”, Penttinen kertoo.

Osallistu silloin kun sinulle sopii

Parin viikon maksuton virtuaalileiri on suunniteltu siten, että leirielämää pystyy elämään oman arjen rinnalla omatahtisesti. Arkipäivisin yhteiset ohjelmat sijoittuvat ilta-aikaan ja viikonloppuisin ohjelmaa on enemmän tarjolla. Virtuaalisesti yhdessä, mutta erikseen, käydään muun muassa kävelyllä, nautitaan kimppapäikkäreistä sekä yhteisestä kokkaustuokiosta zoomin kautta.

Oma leirikirjaa saa myös visuaalisen suunnittelun kautta tilaa pohtia oman elämän valintoja. Leirikirjasta löytyy osioita levosta, liikunnasta, hengellisyydestä ja ajatuksia itsensä rakastamisesta sekä tehtäviä anagrammeista ristikoihin ja elämäni biisistä lempirukoukseen, joiden parissa voi viettää itsekseen aikaa.

Virtuaalileiriin voi osallistua oman aikataulunsa mukaisesti. Livelähetyksistä tehdään myös koosteita, joiden ääreen pystyy palaamaan myös myöhemmin. Toiset osallistuvat pääosin yhteisiin ohjelmiin, osa puolestaan haluaa uppoutua leirikirjan pariin tehden itsenäisiä juttuja.


Ilmoittaudu nyt

Nuorten virtuaalileiri järjestetään 7.-23.5.2021 Discordin kautta.

Ilmoittaudu webropolissa

Lisätietoa; Malmin seurakunnan nuorten omalla Talolla -instagramissa.

Kysy lisää Niinalta 050 9118 626 tai niina.penttinen@evl.fi