04.02. Onneksi olkoon: Ronja, Armi | Palaute
Malmin seurakunta

Sunnuntaina avataan Yhteisvastuukeräys, siunataan luottamushenkilöitä ja vietetään perhemessua.

Malmin seurakunta

12.01.2023, 14:22 /  päivitetty 03.02.2023, 17:13
Ensi sunnuntaina messua vietetään aamulla Viikissä, puolen päivän aikaan Puistolassa ja yhdessä Verkoston kanssa Pihlajamäessä sekä illalla Tapanilassa.
tervetuloa mesuun Malmin seurakunta, kuvassa ehtoollispikari, yhteisvastuukeräyksen teksti: tehdään toisillemme sitä, mitä toivoisimme muiden tekevän meille
Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi.

Päivän tekstit voit lukea täältä.

Sunnuntaina on kynttilänpäivä ja jumalallisen valon ja kirkkauden teema näkyy monin tavoin jumalanpalveluksissa. Sunnuntaina käynnistyy myös Yhteisvastuukeräys, jonka kohteena ovat tänä vuonna nuoret väkivaltaisessa maailmassa.

Messut Malmin seurakunnassa

  • Viikin messussa klo 10 mukana Malmin mieslaulajat johtajanaan Viive Mäemets. Pappina Elina Perttilä, kanttorina Elina Tofferi.
  • Messu yhdessä Verkoston kanssa Pihlajamäen kirkossa klo 11. Verkoston messu koostuu ylistyslauluista, sanasta ja ehtoollisen vietosta. Lapsille pidetään pyhäkoulua erikseen pienten ja isompien lasten ryhmissä. Messun jälkeen on tarjolla maksuton keittolounas.Messussa on mukana myös Malmin seurakunnan pappi Jukka Holopainen.
  • Puistolan kirkossa messu klo 12. Markus Kopperoinen, Timo Olli.
  • Tapanilan kirkossa messu illalla klo 17. 5.2. Messuun sisältyy luottamushenkilöiden tehtäväänsä siunaaminen. Elina Perttilä, Elina Leppihalme, Minna Karas, Riitta Koivisto, Liisalotta Lepistö.
  • Siltamäen seurakuntakodilla vietetään perhemessua klo 15. Keittoa on tarjolla klo 16. Laura-Elina Koivisto, Anne Ridell ja Mari Torri-Tuominen.