04.04. Onneksi olkoon: Ukko | Palaute | På svenska | In English

Malmin seurakunta

Malmin seurakunta palvelee poikkeusoloissakin/Changes to Malmi Parish Church Opening Hours

Malmin seurakunta

12.03.2020, 19:23 /  päivitetty 25.03.2020, 18:05
Seurakunta huolehtii poikkeusaikanakin alueen ihmisten hengellisistä ja henkisistä tarpeista. Kun kaikki tapahtumat ja kokoontumiset on peruttu, seurakunnan työntekijät ovat tavattavissa puhelimitse ja muuten etänä joka päivä klo 9-21. Changes to Malmi parish church opening hours In english below.

Jumalanpalvelus ainoastaan internetissä

Seurakunnan jumalanpalvelukseen voi nyt osallistua vain internetin kautta. Sunnuntaisin lähetetään sanajumalanpalvelus verkossa Malmin kirkosta. Jumalanpalvelukseen voit liittyä nettisivuiltamme. Linkin siihen löydät etusivulta sunnuntaina.

Lisäksi Malmin, Viikin, Puistolan ja Pihlajanmäen kirkot ovat sunnuntaina auki klo 12-14 yksityistä hiljentymistä ja sielunhoitoa varten. Tässä yhteydessä ei ole tarjolla toimintaa.

Apua tarjolla

Malmin seurakunnan keskusteluapu päivystää joka päivä klo 09-21 numerossa 09 2340 4444. Vastaamassa ovat Malmin seurakunnan työntekijät ja kaikki keskustelut käydään luottamuksellisesti. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan pappeihin, diakoneihin, kasvatuksen asiantuntijoihin tai kanttoriin, joka voi vaikkapa laulaa kanssasi lempivirtesi. Yhteystiedot löydät Malmin seurakunnan sivuilta.

Yhteisöruokailut ovat tauolla, mutta valmiita ruokakasseja jaetaan tarvitseville ma-pe klo 13-15 Varustamossa Ala-Malmilla osoitteessa Pekanraitti 16. Diakonian puhelinpäivystys taloudellisissa asioissa toimii tuttuun tapaan ma–to klo 10–11.30, p. 09 2340 4481. Muina aikoina voit jättää soittopyynnön vastaajaan.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin

Kirkollisissa toimituksissa voi olla läsnä valtioneuvoston linjauksen mukaisesti enintään kymmenen ihmistä, mutta erityisesti hautajaisten kohdalla tästä voidaan joustaa. Jos perheessäsi on kasteen, häiden tai hautajaisten aika, ole yhteydessä Malmin seurakunnan palvelusihteeriin tai tuttuun pappiisi ja sovi tilanteestasi.

Palvelusihteeri tavattavissa puhelimitse p. 09 2340 4400 ma–ti, to–pe klo 9–15 ja ke 9–17, s-postitse: tilavaraukset.malmisrk(at)evl.fi.


Changes to Malmi parish church opening hours

Malmi Lutheran Congregation prevents the spread of the corona virus by cancelling all events from 13th March onwards.

All regular activities, including Friendship Cafe (19.3. and 2.4.) and Bible Study Group (26.3.) have also been cancelled. The closing of all our churches and other buildings is categorical and includes all groups and activities.

For now we have only online Service in Internet on Sundays at 10:00 from Malmi main church. The service will be held in Finnish.

God bless you! We keep in touch.