04.02. Onneksi olkoon: Ronja, Armi | Palaute
Malmin seurakunta

Kevään teemakursseilta harrastustoimintaa junnuille

Malmin seurakunta

17.12.2022, 11:03 /  päivitetty 23.01.2023, 10:56
Sinisella taustalla lapsia lohikäärmeen ja lumihiutaleen kyydissä. Kuvassa teksti:

Onko sinulla supersankarin voimia? Entä oletko halunnut kokeilla lohikäärmeen kouluttamista? Pystytkö tekemään tulivuoren tai kasvattamaan tippukiviä? Teemakursseilla pääset oppimaan ja kokeilemaan uusia taitoja lohikäärmeen kesyttämisestä kitaran soiton alkeisiin.

Teemakurssit muodostavat mielenkiintoisen kokonaisuuden junnujen harrastus mahdollisuuksiin. Teemakurssien aiheet on kerätty junnuja kiinnostavista aiheista.

Ma 6.3. – 20.3. klo 15.30 – 16.30 Askartelukurssi 1 – 7 lk., Tapulin seurakuntakoti

Kurssilla opetellaan tekemään pieni patsas, niin sanottu rintakuva vaikka haluamastasi julkkiksesta. Materiaalina on polymeerimassa.

Ma 6.3. – 20.3. klo 16.30 – 17.30 Tunnetut eläinystävät 1 – 7 lk, Siltamäen seurakuntakoti

Kuinka hyvin tunnet elokuvista tutut eläinystävät Baloon, Pärskyn, Nemon ja muut? Onko suosikkisi ehkä pomppiva Tiikeri tai halittava Kaunotar? Tällä kurssilla pääset tutustumaan suosikkihahmoihisi taiteillen, pelaillen ja arvoituksia ratkaisten. Ja kurssin lopuksi ehkä juuri sinut kruunataan eläinystävät-tietovisan voittajaksi.

Ti 17.1. – 7.2. klo 16.30-17.30 Tiedekurssi 1 – 7 lk., Viikin kirkko

Oletko tehnyt tulivuorta tai kokeillut kasvattaa tippukiviä? Tiede mahdollistaa monia asioita! Tällä kurssilla pääset tekemään ja kokeilemaan pieniä tiedejuttuja yhdessä muiden kanssa.

Ryhmä on täynnä. Voit ilmoittautua varapaikalle tästä.

Ti 7.3. – 28.3. klo 18 – 19, Potterkurssi 1 – 7 lk., Pihlajamäen kirkko

Oletko halunnut pujahtaa sisään Tylypahkaan? Entä kokeilla Tylypahkan erilaisia oppitunteja? Nyt sinulla on mahdollisuus heittäytyä Harry Potterin maailmaan ja päästä kokeilemaan Tylypahkan oppitunteja hyvässä seurassa.

Ti 7.3. – 21.3. klo 17. – 18. Supersankarikurssi 1 – 6 lk., Viikin kirkko

Millainen on supersankari naamio? Entä onko hänellä viittaa? Millaisia voimia supersankarillasi on? Tule kehittämään supersankarin taitoja yhdessä muiden kanssa!

Ti 18.4. – 2.5. klo 16.30 – 17.30 Videonteko -kurssi 3 – 7 lk., Tapanilan kirkko

Kiinnostaisiko elokuvaohjaus? Nyt on huikea mahdollisuus päästä kokeilemaan videon kuvaamista ja editoimista. Nämä taidot mahdollistavat omien minielokuvienkin tekemisen. Kurssilla opetellaan kuvaamaan videokameralla ja editoimaan kuvattu materiaali Adobe Premiere Pro –ohjelmalla.

Ke 25.1 – 8.2. klo 16-17 Yksisarviskurssi 1-6 lk., Tapanilan kirkko

Oletko koskaan pohtinut, millainen ihana ja ainutlaatuinen yksisarvinen sinä voisit olla? Oletko halunnut maistaa yksisarvisherkkuja? Tule mukaan yksisarviskurssille, jossa kokkailemme, askartelemme ja tutustumme yksisarvisten maailmaan. Tällä kurssilla ei glitteriä säästellä.

‍Kurssi on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Ke 25.1. – 8.2. klo 16. – 17. Lohikäärmeet kesyttäjät 1 – 7 lk., Tapulin srk-koti

Oletko saanut lohikäärmettä lentämään? Entä oletko koskaan löytänyt lohikäärmeen munaa? Saatko lohikäärmeelläsi kaikki karanneet lampaat kiinni? Tule ja hyppää mukaan lohikäärmeiden maailmaan!

Kurssi on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Ke 8.3. – 22.3. klo 18 – 19 Aarreseikkailu 1-4 lk. Puistolan kirkko

Mitä tapahtuu, kun merirosvot varastavat kallis arvoisen aarteen? Onko Kapteeni Myrskyviiksestä miehistöineen pelastamaan aarreteen? Liity mukaan Myskyviiksen miehistöön ja lähde aarreseikkailuun tuntemattomille vesille.

Toiminnalliset seikkailut rakentuvat taustatarinan ja tekemisen ympärille. Tavoitteena on uusien elämyksellisten kokemusten mahdollistaminen junnuille sekä yhteistoiminnallisuus. Kurssien aikana tehdään erilaisia toiminnallisia asioita teeman ympärillä.

Ke 18.4. – 3.5. klo 16.30 – 17.30 Viherpeukalot 1 – 7 lk., Pihlajamäen kirkko

Oletko koskaan upottanut sormia kunnolla multaan? Entä tehnyt omaa yrttitarhaa? Nyt sinulla on mahdollisuus päästää viherpeukalot valloilleen.

To 19.1. – 9.2. klo 15 – 15.35 Kitarakurssi 1 – 7 lk., Malmin varustamo

Kitarakurssilla opetellaan säestämään soinnuilla ainakin kaksi musiikkikappaletta akustisella kitaralla. Oma kitara tarvitaan.

Kurssi on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Ehtikö kurssi mennä täyteen?

Junnujen kurssit ovat suosittuja ja ne täyttyvät nopeasti. Jos ette mahtuneet mukaan haluamallenne kurssille, voit tästä ilmoittautua varapaikalle.

Ilmoittaudu mukaan varapaikoille

Kursseille saattaa vapautua satunnaisesti paikkoja. Paikkojen vapautuessa olemme teihin yhteydessä.