26.09. Onneksi olkoon: Kuisma | Palaute
Malmin seurakunta

Joulukeräyksellä autetaan lahjakortein - tuo lahjasi viimeistään 4.12.

15.11.2022, 15:27 /  päivitetty 15.11.2022, 15:40
Tänä jouluna kerätään lahjakortteja avun tarpeessa oleville.
Rakenna joulupuu-keräys, kuvassa havuja ja joulukoristeita

Tänä jouluna seurakunta kerää ja välittää apua lahjakorttien muodossa. Rakenna joulupuu-keräys on auki 4.12. saakka.

Joulun alla Malmin seurakunnassa kerätään apua tarvitseville lahjakortteja. Lahjoja paremmin ne antavat avun saajalle mahdollisuuden itse harkita, mitä hän tai hänen perheensä tarvitsee.

Diakoniajohtaja Elina Leppihalmeen mukaan Rakenna joulupuu-keräys auttaa diakoniatyöntekijöitä auttamaan ihmisiä laajasti.

"Ymmärrän, että moni nauttii itselleen tuntemattoman lapsen toiveen täyttämisestä ja esimerkiksi lelun paketoimisesta", Leppihalme sanoo. "Laaja-alaisuus helpottaa kuitenkin diakoniatyötä, koska pystymme kohdentamaan apua erilaisten tilanteiden mukaan ja auttamaan erilaisia ihmisiä, kuten vähävaraisia vanhuksia", hän kuvaa keräyksen ideaa. Suuri osa keräyksen avun vastaanottajista on työntekijöiden tuntemia, mutta uusia ihmisiä löydetään myös jouluavustushakemusten myötä.

Rakenna joulupuu Malmin seurakunnassa 2022

Lahjakortilla tavarataloon voit tarjota lahjan saajalle mahdollisuuden valita, mitä hän eniten tarvitsee, tai vanhemmalle mahdollisuuden hankkia lapselleen lahjan. Tavaratalojen ja suurten ketjujen lahjakorteissa on myös mahdollisuus rajata tuotevalikoimaa.

Kun toimitat lahjasi viimeistään sunnuntaina 4.12. meille, diakoniatyöntekijät ehtivät toimittaa lahjasi perille ennen joulua.

Tuo lahjakortti lähikirkolle

Arkena Malmin kirkolle 21.-25.11. ja 28.11.-2.12. kirkkoherranviraston aukioloaikoina ma, ti, to ja pe klo 9-13 ja ke klo 13-17. Kirkon ollessa auki suntiot voivat ottaa lahjoituksia vastaan muinakin aikoina.

Lahjakortin voi tuoda hoosiannakirkkoon sunnuntaina 27.11. Malmin, Puistolan, Viikin tai Tapanilan kirkolle tai Siltamäen seurakuntakodille.

Lahjan voi tuoda myös sunnuntaina 4.12. Malmin, Puistolan tai Viikin kirkolle.

Diakoniatyöntekijöiden työtä helpottaa se, että jaettavien lahjakorttien määrä on tiedossa mahdollisimman varhain. Voit siis mielellään tuoda lahjasi jo ennen adventtia. Lahjakortteja otetaan vastaan myöhemminkin, sillä niille on koillishelsinkiläisissä kodeissa tarvetta myös joulun jälkeen.

Otamme mielellämme vastaan myös villasukkia tai suklaata ilahduttamaan lahjakortin saajia.

Jos sinun on vaikea hankkia lahjakorttia, voit lahjoittaa haluamasi summan Malmin seurakunnan diakoniatyön paikalliseen rahankeräykseen. Hankimme joulun alla lahjoitetuilla varoilla lahjakortteja. Lahjoittaminen onnistuu seuraavasti: Helsingin seurakuntayhtymän rahankeräys diakoniaan: lupanumero RA/2020/1533 Tilisiirrot ja käteistilitykset pankkitilille FI49 1237 3000 1756 76 Malmin seurakunnan tilisiirron viitenumero 2079, mobilepay 89852

Kiitos lahjastasi!