06.06. Onneksi olkoon: Kyösti, Kustaa, Kustavi | Palaute
Malmin seurakunta

Valoon päin -iltamessu Kari Tapion lauluin

Kalenteri ja kellosymboli28.05.2023 klo 17:00 - 19:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliTapanilan kirkko, Veljestentie 6, 00730 Helsinki
Valoon päin nyt varjoista kuljen, yksin siihen en pystyisikään. Ja jos hetkeksi silmäni suljen, mä hänen kulkevan vierelläin nään.
Valoon päin nyt varjoista kuljen, nöyrin mielin oon päättänyt tään ja kun viimeeksi silmäni suljen, mä hänen suojaansa ainiaaks jään.

Valoon päin -messu Tapanilan kirkolla 28.5. klo 17 rakentuu Kari Tapion tunnetuksi tekemien, rakastettujen laulujen varaan ja tempaa kuulijan niiden tunnelmiin. Helluntaihin sopii hienosti laulaa “kuin taivaisiin”! Tuomas Heikkilän bändi, pappina Tuomo Kahenvirta. Avustamassa Mervi ja Dolf Assmann.

Tapanilan kirkon iltamessut ovat rentoja kaikenikäisten messuja. Kirkkosali muuntautuu kodikkaaksi ja yhteisölliseksi tilaksi, jossa saa osallistua messuun omalla tavallaan. Musiikki on monipuolista ja vaihtelevaa erilaisin instrumentein. Kerran kuussa vietetään Valon messua, josta vastaavat vapaaehtoiset, ja kasvatuksen tiimin toteuttamaa Talon messua. Messun jälkeen on tarjolla iltatee.