23.02. Onneksi olkoon: Aslak | Palaute
Malmin seurakunta

Lavrenchukin musiikkiperheen konsertti

Malmin seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli10.03.2024 klo 14:00 - 15:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliPuistolan kirkko, Tenavatie 4, 00760 Helsinki (Parkkipaikan osoite: Kasukka, Helsinki)

Lavrenchukit ovat musiikkiperhe, joka tunnetaan tasokkaista ja monipuolisista konserteistaan. Konsertin ohjelmisto koostuu pääosin suomalaisista sekä heprealaisista hengellisistä lauluista ja instrumentaalikappaleista. Vuorovaikutus yleisön kanssa tuo konserttiin lämpimän tunnelman.

Esiintyjät:

Igor Lavrenchuk, harmonikka

Svetlana Lavrenchuk, piano

Anastasia Lavrenchuk, juonto, laulu, piano

Alena Lavrenchuk, viulu, laulu, piano

Mariia Lavrenchuk, kantele

Elisa Lavrenchuk, viulu ja laulu

Perheen isä Igor on musiikin lisensiaatti ja harmonikkataiteilija. Äiti Svetlana on musiikin maisteri pianonsoiton alalla. Siskokset Anastasia ja Alena laulavat sekä soittavat kukin omia soittimiaan, Anastasia pianoa ja Alena viulua. Lavrenchukin perheen täydentävät nuorimmat, Mariia ja Elisa. Mariian soitin on kantele ja Elisa on valinnut itselleen viulun.

Lavrenchukit osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ympäri maailmaa. Parhaimmillaan he pitävät yli 100 konserttia vuodessa. Perhe esiintyy sekä kokonaisena yhtyeenä että pienemmissä kokoonpanoissa.

Vapaa pääsy.