26.11. Onneksi olkoon: Sisko | Palaute
Malmin seurakunta

Ilmoittaudu rippikouluun lokakuussa täällä!

Malmin seurakunta

02.10.2020, 13:46
Tältä sivulta pääset lukemaan tietoa vuoden 2021 rippikouluista ja ilmoittautumaan mukaan!
Tyttö katsoo ylöspäin

Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouluihin alkaa 1.10.

Ilmoittaudu rippikouluun tästä.

Linkki aukeaa 1.10. klo 9 ja sulkeutuu 31.10. klo 23.59. Jos palvelussa on ruuhkaa, ei kannata hätäillä vaan kokeilla rauhassa vähän myöhemmin uudelleen. Ilmoittautuminen on auki koko lokakuun ja leiripaikat jaetaan vasta marraskuussa, joten kaikki lokakuun aikana ilmoittautuneet ovat samanarvoisessa asemassa valinnoissa.

Olemme postittaneet rippikouluesitteen kotiin kaikille vuonna 2006 syntyneille seurakunnan jäsenille. Jos teillä on turvakielto, olettehan yhteydessä rippikoulupäivystykseen. Samoin kannattaa toimia, jos nuori ei kuulu kirkkoon, mutta haluaa kuitenkin osallistua rippikouluun. Saman informaation löydät kuitenkin näiltä sivuilta. Riparille ovat tervetulleita kaikki vuonna 2006 syntyneet ja sitä vanhemmat nuoret.

Huomaathan, että rippikoulumaksuun on mahdollista saada avustusta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Ks. maksuista lisää täällä.

Malmin seurakunnan ripareille otetaan ensisijaisesti Malmin seurakunnan alueella asuvia nuoria. Muista seurakunnista hakevien nuorten tulee kirjoittaa muuta tietoa -kohtaan perustelu, miksi haluaa Malmin seurakunnan rippikouluun.

Rippikouluilmoittautumiseen löytyy tarkemmat ohjeet täältä sekä ripariesitteestä. Jos ilmoittautumisen kanssa tulee ongelmia, voi riparille ilmoittautua myös rippikoulun infoillassa 5.10. klo 18–19.30 Malmin kirkolla. Apua saa myös soittamalla rippikoulupäivystykseen.

Järjestörippikouluihin menevät ilmoittautuvat kotiseurakuntajaksolle omaan kotiseurakuntaansa. Järjestörippikoululaiset muodostavat kevään ajaksi oman ryhmän, jonka kanssa he tutustuvat Malmin seurakunnan toimintaan ennen varsinaista leirijaksoa. Ryhmällä on oma tapaaminen tammikuussa, kotiseurakuntajaksolle ilmoittautuneet saavat tästä infoa kirjeitse joulukuussa.

Kotiseurakuntajaksolle ilmoittaudutaan tästä.

Rippikoulupäivystys vastaa kysymyksiin perjantaisin klo 10–12 numerossa 09 2340 4407.