04.10. Onneksi olkoon: Saija, Saila, Frans | Palaute
Malmin seurakunta

Kivaa tekemistä koulun jälkeen!

Malmin seurakunta

29.06.2022, 15:00
Junnut ovat 7-13 -vuotiaita koululaisia, ja heillä on mahdollisuus koulun jälkeen viettää aikaa hyvässä seurassa puuhaillen mukavia asioita yhdessä muiden kanssa. Maksuttomilla kursseilla voi oppia uusia taitoja. Tarjolla on kokkailua, kitaran alkeita, keppareita, liikuntaa ja paljon muuta. Junnuja kutsutaan mukaan myös avoimeen toimintaan Tapanilan kirkolle.
Vihreällä pohjalla joukko erilaisia tikku-ukko lapsia. Kuvassa teksti:

Junnut ovat 7-13 -vuotiaita koululaisia, ja heillä on mahdollisuus koulun jälkeen viettää aikaa hyvässä seurassa puuhaillen mukavia asioita yhdessä muiden kanssa. Maksuttomilla kursseilla voi oppia uusia taitoja. Tarjolla on kokkailua, kitaran alkeita, keppareita, liikuntaa ja paljon muuta. Junnuja kutsutaan mukaan myös avoimeen toimintaan Tapanilan kirkolle.

Avointa toimintaa ilman ilmoittautumista 4-7. luokkalaisille!

Miltä kuulostaisi biljardi tai pingis turnaus rennossa seurassa? Etsikö kavereiden kanssa paikka, jossa voi olla koolla isommalla porukalla? Tule mukaan Junnujen keskiviikkoon Talolle ja ota kaverit mukaan. Tarjolla on vapaata oleskelua, biljardia ja pingistä sekä paljon muuta. Ei ennakkoilmoittautumista ja tulla voi silloin kun itselle parhaiten sopii!

Ke klo 15-17 Junnujen keskiviikot (4-7 lk) Tapanilan kirkolla. 7.9.-21.12.2022

Maksutonta harrastekurssi toimintaa!

Junnujen kurssit pyrkivät innostamaan mielikuvitukseen, luovuuteen ja erilaisiin ongelmanratkaisuihin yhdessä muiden kanssa. Parasta kursseissa on se, että niillä pääsee yhdessä muiden kanssa tutkimaan, kokeilemaan ja tekemään. Ajatuksena on, että junnut saavat rauhassa kokea sen, että hän osaa ja pystyy tekemään erilaisia asioita ja ratkaisemaan eteen tulevia ongelmia. Kurssien puitteissa he saavat rauhassa myös erehtyä ja mokata, koska aina voi yrittää uudestaan. Kursseilla onnistumisen kokemukset kasvattavat myös itseluottamusta. Tärkeintä kuitenkin on se, että jokainen mukaan tuleva junnu saa olla rohkeasti oma itsensä.

Junnujen (1-7lk.) kurssit menevät syksyllä kahdessa jaksossa. Kurssien kesto vaihtelee kolmesta viiteen viikkoa.

1. jakso: Vkot 36-40 (5.9.-7.10.)

2. jakso: Vkot 44-48 (31.10.-2.12.)

Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa 15.8.2022 ja kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lukujärjestys, johon on laitettu junnujen kurssitoiminta maanantaista torstaille.

Kuvassa lukujärjestys, jossa junnujen kurssit maanantaista torstaihin.

Teemakurssit:

Osaatko liikkua huomaamattomasti tai seurata johtolankoja? Oletko halunnut kokeilla Tylypahkan erilaisia oppitunteja? Pystytkö tekemään tulivuoren, tai kasvattamaan tippukiviä tai kristallitikkaria? Teemakursseilla pääset oppimaan ja kokeilemaan uusia taitoja pränkkivideoiden ja maskottien tekemisestä kitaran soiton alkeisiin.

Teemakurssien pituudet vaihtelevat kolmesta viiteen viikkoa. Teemakurssien aiheet vaihtelevat toimipaikoittain. Syksyn teemakurssien tarjonnassa on kuvista, käsitöitä, kitaran alkeita, sekä paljon muuta. Katso kiinnostavimmat kurssit teemakurssi -otsikon takaa ja hyppää mukaan!‍

Liikunnalliset kurssit:

Kuinka korkean esteen yli pääset kepparilla, ja sujuuko kootut askellajit? Oletko koskaan lentänyt luudalla ja päässyt mukaan huispausotteluun? Yhdessä liikkuminen tuo hyvää mieltä, ratsastat sitten kepparilla tai heittelet palloa. Mukaan on hyvä varata oma juomapullo, mukavat vaatteet ja sisäpelikengät/-tossut.

Syksyn liikunnallisten kurssien tarjonnasta löydät mm. huispausta ja kepparilla esteratsastusta. Kurkkaa Liikunnalliset kurssit -otsikon takaa tarkemmat tiedot syksyn liikunnallisista kursseista.

Kokkikurssit:

Kiinnostaisiko leipominen ja kokkaaminen? Entä yhdessä herkuttelu? Kokkikurssilla opit valmistamaan erilaisia makeita ja suolaisia herkkuja sekä helppoja ruokia ja välipaloja, joilla voit ilahduttaa vaikka ystäviä ja perheen jäseniä.

Kokkikursseja menee usealla toimipisteellä eri viikonpäivinä ja kellonaikoina. Kurkkaa kokkikurssit -otsikon takaa tarkemmat tiedot syksyn kokkikursseista.

Voit ilmoittautua syyskaudella vain yhdelle kokkikurssille, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua kokkikurssille.