31.03. Onneksi olkoon: Irma, Irmeli | Palaute
Lauttasaaren seurakunta

Ystävänpäivänä Lauttikseen saarelaisten yhteiseen oleskelu- ja kohtaamispaikkaan

11.02.2019, 11:09 /  päivitetty 11.02.2019, 11:28
Ystävänpäivänä avataan seurakunnan tila kauppakeskus Lauttiksessa. Nautitaan yhdessä musiikista, ystävänpäiväkahveista ja leppoisasta yhdessäolosta.

Tule tutustumaan seurakunnan uuteen tilaan ja kuule, kuinka työn alla oleva kohtaamispaikka palvelee sinua, perheen pienimpiä ja saarelaisia maaliskuusta alkaen.

Ystävänpäivänä klo 15-16 on myös mainio hetki puhua siitä, millä tavoin tämä kirkon peruskorjauksen väistötila voi olla iloksi ja hyödyksi myös Sinulle. Miten voimme yhdessä laittaa hyvän kiertämään. Iltapäivällä aiheesta keskustelemassa kirkkoherra Juha Rintamäki, Lauttasaari-seuran puheenjohtaja Juha Beurling ja Lauttasaaren yrittäjät. Mukana myös Tilassa-yrityksen suunnittelijat Parinaz Mohammadi ja Harri Markkula, joiden käsialaa tilan kokonaissuunnitelma on. Tervetuloa Lauttikseen saarelaisten uuteen oleskelu- ja kohtaamispaikkaan!

(Kauppakeskus Lauttis, Lauttasaarentie 28, 2. kerros, R-kioskin vieressä.)

Ystävänpäivän ohjelma:

klo 10 pienten lasten ja vauvojen muskari, jota pidetään toistuvasti klo 14.30 asti mikäli on pikkuisia paikalla. Lapsille tarjolla myös suosittu korttiaskartelu - ilahduta ystävää itse tekemälläsi kortilla!

klo 13.15 Lauttasaaren musiikkiopiston kitaristit ja huilistit ilahduttavat musiikillaan. Mukana avajaistunnelmissa seurakuntalainen, pääsihteeri Marianne Heikkilä (klo 13-14)

Klo 15-16 tilan palveluista ja sen tuomista mahdollisuuksista keskustelemassa kirkkoherra Juha Rintamäki, Lauttasaari-seuran puheenjohtaja Juha Beurling ja Lauttasaaren yrittäjät

klo 16 Lauttiksen alueen historiaa kuvin esittelee Ville Elomaa

klo 18 Musiikkiopiston kitarayhtye esiintyy ja tuo iltaan musiikin iloa!

Tule ja tuo ystäväsikin!