09.06. Onneksi olkoon: Ensio | Palaute
Lauttasaaren seurakunta

Ryhmä odottaville äideille Lauttasaaressa. Ilmoittaudu mukaan!

13.04.2023, 10:02
Odotuksen sävyt -ryhmässä tarjotaan tilaa käsitellä raskauteen ja vauvan syntymään liittyviä tunteita ja ajatuksia turvallisesti. Ryhmä kokoontuu torstaisin 4.5.-1.6. kello 17.30-19.30 Lauttasaaren kirkon Myllykallio-tilassa. Ilmoittautuminen on käynnissä.
Odotuksen sävyt ryhmä Lauttasaaressa


Odotuksen sävyt on uusi ryhmä odottaville äideille.

Teologi (TT), taidepedagogi (TaM) Johanna Vilja-Mantereen kehittämä odottajille suunnattu rento vertaistukiryhmä tukee sekä odottajan että syntyvän vauvan – ja sitä kautta koko perheen - hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon raskauden vaikutukset niin kehoon kuin mieleen.

Ryhmässä tarjotaan tilaa käsitellä raskauteen ja vauvan syntymään liittyviä tunteita ja ajatuksia turvallisesti, luottamuksellisesti ja lempeästi tietoista läsnäoloa hyödyntäen. Ryhmässä hyödynnetään erilaisia luovia menetelmiä valokuvauksesta kirjoittamiseen, ryhmän toiveita kuunnelleen. Osallistuminen tarjoaa myös hienon tilaisuuden verkostoitua toisten odottajien kanssa ja tutustua omiin voimavaroihin ja rentoutumiskeinoihin synnytyksen lähestyessä. Ryhmään voivat osallistua sekä sinkkuna että parisuhteessa odottavat ja se sopii kaikille ensisynnyttäjistä kokeneempiin äiteihin.

Aika paikka ja ilmoittautuminen

Ryhmä kokoontuu torstaisin 4.5.-1.6. kello 17.30-19.30 Lauttasaaren kirkon Myllykallio-tilassa. Kulku tilaan tapahtuu D-rapun kautta. Kuudes kokoontumiskerta sovitaan myöhemmin. Ryhmää ohjaavat koulutettu Odotuksen sävyt -ohjaaja Eija Härkänen, työparinaan lastenohjaaja Anu Lönnqvist. Kokoontumiset aloitetaan yhteisen teehetken merkeissä.

Ilmoittaudu mukaan 3.5. mennessä. Ilmoittautua voit puhelimitse tai WhatsApp-viestillä Eijalle numeroon 050 430 8835.